Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [價錢帖] Yamato 1/60 VF-1A SVF-26 Cavaliers (圖已修復)

樓主,首先講明,我係讚美架。(備定案先),係真心膠架。

點解你同劉生買野,係你多謝劉X雄既?

隻三腳stand ,係咪用第三隻腳改架?

再問,係咪可用口水,滲線呀?

隻三腳 ...
Panzer 發表於 11-8-2012 02:14 PM

響我個律師未黎之前,我係唔會答你任何問題既!

我唔知
我唔清楚
已進入屍髮程序唔方便答.......
我唔知
我唔洗楚
已進入屍髮程序唔方便答.......
xjohn 發表於 11-8-2012 02:28 PM

唔該哂John大藏!呢單官司靠哂你啦!
髪官大人,我係無辜架!:help:
十卜威兄黑雀:71:
嘩。好好睇呀個post. 隻雀係黑色請問打臘有乜用呀?
keithwu516 發表於 11-8-2012 01:46 PM

深夜起機時會順滑d,好打d,快感強d咁解。:64:

隻三腳 ...
Panzer 發表於 11-8-2012 02:14 PM

同劉x雄講多謝,一來係佢真心膠,二來係因為我冇幫襯佢其下d女,而佢竟然有貨比我,全套服務平出面好多!

至於腳架!咪自宮之後變出嚟囉,講你又唔聽!
新燈效果好出,配角神物好吸引,大光圈運用恰到好處。

強帖!:71:
樓主,真心問:

支燈幾銀,邊樹買?

撻樓主個朵有無九折?

劉生同您咩關係?係咪平賣比您要係網上同佢做宣傳,好似E.X.X.F.同一做法?

腳架夾硬插入STAND有無強奸嘅成份?

STAND個LOAN究竟算係前門定後門?

除左環燈仲有無用窗口自然光?

究竟打左幾百字要打幾耐?耐唔耐得過起一次機?

樓主勁串笨大驚唔驚比打手入嚟玩串個場?

點解第三版都仲未有樓主嘅仇家入嚟踩場?

問題天天都多,如派得太多膠,請勿見諒,盡情插吧,但本人唔保證一定不回罵。:64:
用DC 腳架做座都諗到樓主真係勁 :71:

我冇玩開菜見你係咁插bandai 果 d 菜攪到我有d 後悔bid 左果兩隻 tim :80:
樓主聴日都係唔好去魂展,以免比仇家伏擊。不過,你聴日都唔得閒。(唔得閒icon)
樓主,真心問:

支燈幾銀,邊樹買?

撻樓主個朵有無九折?

劉生同您咩關係?係咪平賣比您要係網上同 ...
catcat 發表於 11-8-2012 03:18 PM

貓,我有的你也有!我想的你已做!所以...........

你去收媚啦!
卜! 好雀!:71:

內盒都有錯處,Cavalier 打錯成 Gavalier :26:
貓,我有的你也有!我想的你已做!所以...........

你去收媚啦!
常威 發表於 11-8-2012 03:48 PM

我有的你也有,但仇口無你咁多。