Toysdaily 玩具日報

查看: 22500|回復: 55

[新品消息] [2012年12月] W.H.A.M.! Crusher Joe Fighter 1 & 2 Set

[2012年12月] W.H.A.M.! Crusher Joe Fighter 1 & 2 Set [w/Bonus "Galleon"]

メーカーWAVE
原作クラッシャージョウ
©高千穂&スタジオぬえ・サンライズ
販売価格(税込)17,672円標準価格(税込)20,790円
ポイント168ポイント発売予定2012年12月

http://www.amiami.com/top/detail/detail?scode=TOY-RBT-2589
謝謝Walker報料,呢set真係冇乜人識啦....

識就識....當年"Crusher Joe"動畫電影一套, 80後都未必知有呢套嘢...
係就係冷門產品, 1/100戰機仔(唔係大形機)兩隻加粒小強坦克....
全合金造都唔值17000 yens 啦? (曉飛另計)

人哋Bandai咸超戰機曉變形有舊化色(可惜造形太兒童向)都係餵狗價舊半一隻....
架戰車係咪都係1:100呢?

唔知幾時會出埋隻大飛機就好了, 我覺得隻大飛機都好型下
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
依稀都仲記得細個有買過模型, 但故事講咩真係唔記得LU
點解唔整埋兩個人仔呢.....
I only know this one - :73:

Must buy item.:67:
Please issue all the variations of Lovely Angels too.
回復 4# tcmchan

I think they are all 1/100, Galleon is a small tank ^_^;

2013年01月 (復刻)

銷售價格(含稅)
17672日元
標準價格(含稅)
20790日元 ( source : hobbystock )
巡邏者阿袓,細路時簡直超鍾意 (日東)出品的100 YEN的模型(細個買3元),
現在想搵返都幾難,好在我都還有3-4盒(有兩盒唔關事)>T<!!!

Crushers' tank
我仲KEEP住3架大模型:73:機艙裡頭仲有隻&#26353;&#30004;仔乾屍
安彥良和人設同機設&#13774;
正~~~~:handshake: