Toysdaily 玩具日報

查看: 8480|回復: 12

[個人收藏] 3.75" 義勇群英 GI Joe Snake Eyes 大戰 Cobra Shock Trooper

3.75" 義勇群英 GI Joe Snake Eyes 大戰 Cobra Shock Trooper

就黎到聖誕, 又係時候有藉口買下玩具獎勵下自己! :34:

唔經唔覺都出到Wave 3, 今次只係入左Snake Eyes和Cobra Shock Trooper玩住先. 去片.

今次2隻都武器多多. 先睇Snake Eyes. 好多都打孖黎, 連頭都有2個.

今次呢條胸帶可自由選擇加唔加刀仔.

右邊腳, 大脾位有槍袋, 仲有位放滅聲器.

到背部, 今次有雙刀, 1把係背, 1把係腰.

呢家POC系列, 手腕可動位多左關節位, 擺POSE都多野玩. 拎住機槍

手執雙刀

換個頭, 呢個就好似將SIDESHOW出既12"縮細返去3.75"

今次都係用返COMMANDO造型, 畢竟NINJA造型實在出得太多

跟住到COBRA SHOCK TROOPER

初初知道出已經好期待, 拎上手見到就愛不釋手.

又係武器/配件多多

毒蛇黨兵仔都精英化, 好似SWAT咁. 有晒盾牌, 又有衝鋒槍

今次裝備夠特別, 有電槍, 雙棍

拎住機槍, 準備就緒

帶返個防毒面具先

雷明登, 都得

要爆破, 緊要有大鎚

GO GO GO
呢2隻真係出得唔錯.

Snake Eyes都係大路野, 今次真係聖誕賣大包. 無得挑剔.:71:

Cobra Shock Trooper就有改善空間
1. 頭盔上既眼罩只係裝飾, 唔可以穿上眼部.
2. 2邊腿部應該要有槍袋/刀袋位, 有埋就真係似SWAT. (呢D真係埋身肉搏必備, 支電槍都唔知放係邊好?? :38: )

總括黎講, 2隻都好正. 今次要學星爺係少林足球到講: 你是最好的, 你知道嗎?:66: :34:
頭像被屏蔽
我今日都買咗, 兩隻都好正.  原全同意所有幾點.

不過另外個兩隻就等下先買.
真羨慕各位在香港買得到:handshake:

台灣都沒得買:angry::blame::no::70:
回復 6# Dog.Shit.One

買到的兩位朋友都不在香港 :38:
係外國真係可以army build隻shock trooper :35:
Sorry, 我係香港代表.:36:
回復 8# Firewalker27

!!?? :50::50::50:
你應該要學佢 :66: (桃是偷的)
回復 9# Assassin

嘩..... 好正~~~ 我淨係見過有散貨.......
回復  Dog.Shit.One

買到的兩位朋友都不在香港
係外國真係可以army build隻shock trooper
Assassin 發表於 12-12-2010 01:39 PM

越說心越痛:56:

Sorry, 我係香港代表.
Firewalker27 發表於 12-12-2010 01:53 PM

真希望有朝一日能成為台灣代表:79:
請問Firewalker27於香港那裡購買?可否pm小弟,謝謝你
回復 9# Assassin
如果可以, 我都想買多幾隻. 1隻實在太孤清.:DD