Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hulk & Catwoman Pre-orders coming soon,但看圖後......

依個比例正好多 {:2_122:}

依個比例正好多
bigboy169167 發表於 9-8-2012 12:33 AM

無錯!不能認同更多~~ :67:
HT, go improve the catwoman to show you are the best in the industry
I 'm worrying about the hulk's arms (seems cannot be bended)!
do we need to change the arms from it's shoulder to change different posture?
Catwoman 依家個眼罩怪怪地,不如HT考慮下跟兩個眼罩。
一個打開一個反返落黎,咁咪仲好!起碼外觀上好睇好多!
回復  jackie1011

露關節晤好睇wor
bunchan 發表於 8-8-2012 10:53 PM

我覺得似係成隻手換多過加關節
不過冇得換頭真係麻麻地
會場睇實物比這兩張相正好多,不過CATWOMAN真係還可以身型好D
依個比例正好多
bigboy169167 發表於 9-8-2012 12:33 AM

可動好難咁比,衣服要貼至呢個程度,至少要1/4,重要現時唔得,而係起碼要幾年後有多幾隻1/4經驗既ht先有可能造到7成......
如果係呢個比例用"正"字都形容得唔夠:34:
呢個正呀, 邊度廠????? :46:
依個比例正好多

如果係依個身形,比例和依個樣,就冇得頂呀!
依個比例正好多

呢個完美更多
就是說外國人豐滿一點才似吧
太瘦如終比較似華人...
回復 107# bigboy169167

CHING, is this Sideshow? Amazing!
回復 106# HORSEORPHNOCH

ht到時會有修改架啦!我又唔覺得會認唔出喎!始終著眼點太小!又無衫著!唔能夠強求太多!