Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hulk & Catwoman Pre-orders coming soon,但看圖後......

呢兩隻緊係唔得啦!個人覺得呢兩隻只不過係趕工出嚟應付動漫展,根本就唔係出嗰隻!:34:

如果係呢兩隻,SDCC又點會唔見影吖,各位師兄諗吓邊個展覽大啲同重要啲?!而且以HT嚟講有版就已經開咗訂,邊有咁好死等我哋回氣吖,排隊做勢就有份!:58:
貓耳太大啦!:53:

貓女個輪廓真係唔多似,anne應該要大嘴大眼,睇我profile pic都知
回復 31# redcat2733

但Hot Toys Community係facebook用呢兩張相登左pre-order soon 喎
頭像被屏蔽
如果係咁,之前訂一套的復仇者的人真是衰收尾。CWoman都唔系几掂,真是咁出的話,買多個蝙蝠侠好过。:79:
回復 34# keio647

我唔太清楚嗰個係咪Offical 嘅Group,但係我知呢個post裏面嗰張coming soon肯定係Offical ! :73:

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=187629

我會耐心等待!:$

個人意見,hulk真係麻麻,自己無玩開復仇者,但又好鍾意hulk,2014年有電影hulk2上影,到時我估會有新ver既 hulk...
但batman 暫時未有消息有下集/外傳,貓女睇黎都要訂:79:
頭像被屏蔽
回復 38# sone9111

邊度話2014hulk有第二集,未聽過
The catwomen design could be just for the batpod.... I don't know... Hulk looks alright to me but if it is 2k+ i will pass... that thing no way cost more than 1530.... as for catwomen... need more spare parts and head scripts before deciding if she worth buying

:no:
阿lun 發表於 7-8-2012 06:55 PM

係大碼嚟架•••••呀家嫂:63:
你整得靚就話多多錢都同你買,HT而家亂咁黎,大家都仲送錢比佢,佢只會變本加厲,所以如果佢唔汁汁佢,我一定pass
等出官圖先考慮訂唔訂!