Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hulk & Catwoman Pre-orders coming soon,但看圖後......

Hottoys 對 Hulk早已安排好,一定冇好評,avengers最後出,我地唔買唔齊人,硬食
CW head is long and big, the legs are so short? because of the position of the belt???

face of Hulk looks odd...the head sculpt is disappointing...:(
回復 16# keio647

有道理! 有道理!!
錢我預左,買埋呢2隻就(暫時)收山...係出成咁就早講,我用d錢訂迷彩呀,一間到時截埋就真係慳返:he:

對隻Hulk既定價好有興趣,  一般大小的美國電影角色大膠只收六七舊, 就算H記上色好D, 又冇衣物配件下, 點都收貴唔到一倍價錢卦?
ching們唔好哂錢啦!
出到咁, 遲D一定再出2.0
:78:

個人意見, 不喜勿怒 (利申, 自己訂左CA, thor, BW, DX12, BATPOD :( )
ching們唔好哂錢啦!
出到咁, 遲D一定再出2.0

個人意見, 不喜勿怒 (利申, 自己訂左CA, thor, BW,  ...
TonyM 發表於 7-8-2012 04:41 PM

哦...咁聽你講出到咁就唔訂啦:)
Hulk開訂啦???幾$???

睇落hulk真係麻麻....:42:
I pass Hulk... bye bye
隻Hulk個樣咁怪相,比例又有啲怪,加上Hottoys呢排出貨啲期郁啲就大半年後 ………… 今次真係要諗諗!:38:
回復 21# TonyM

Avengers有新電影,HULK有2.0可以預見
但係BATMAN三部曲做晒,CATWOMAN 2.0機會微D
希望HT執番靚佢啦
回復 26# etsc4344

totally agreed !!!!!!!!:71:
HULK=智障頭 CATWOMAN=掃把腳:50:

呢兩隻咁嘅死款,睇來銷情可能仲慘淡過對Metal Bear Snake and Boss
差幾野一隻figure , :blame:出得唔好更係PASS啦, 唔通欠左陳先生, 一定要比佢, 大家醒一醒
完全係black widow 腳!!!!唔制呀!!!!!我要長腿姐姐@@:no: