Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hulk & Catwoman Pre-orders coming soon,但看圖後......

頭像被屏蔽

希望隻貓女玩具可以參考D真人相 :o

dx12 我都有訂 , 不過架batpod真係買黎預左比catwoman用 , 你估 black widow 又坐吾坐到呢 ?
dvddvdhk 發表於 9-8-2012 09:56 PM

BW,身形驕小,相信問題不大吧!
回復  darknight

希望聽日唔好開訂住......執靚返隻CW 對腳先收訂都未遲.....

話事話點解佢D 比例 ...
willck.cc 發表於 10-8-2012 12:23 AM

Mattel個D 比例同水準米一様Pass~ :58:
只希望HT造翻好DD~ :26:
回復 170# Brucemix

做到依隻個身形就好了 :handshake:

嘿! 希望現相圖係104%原模件啦:o ! 待生產後頭部比例或會有所改善嘅!

但佢条45寸長腿既比例就点都要自己郁手駁長咯:38: 無計.公仔先柴比例係死症!

回復 168# bigboy169167
其實佢個樣有D得人驚!
嘿! 希望現相圖係104%原模件啦 ! 待生產後頭部比例或會有所改善嘅!

但佢条45寸長腿既比例 ...
多蚊拉柴800 發表於 10-8-2012 12:10 PM

睇埋呢幾張相比對HT果隻野真係好唔對路:50:
要硬食寧願唔食:36:
當然張CG圖正好多啦,
除非HT開發新Body,
如果唔係,舊有o既Body,
好似冇乜邊隻係呢個身形...!!!!
回復 175# kafai1978

最緊要係個蘿呀......我想要大蘿呀!!!:63:
我覺得Catwomen唧body應該唔會改, 如果改左個body靚左身形大左又高左到時同Batman, Bane, etc擺在一起大家又覺得Catwomen同Batman唧高度太近, 同Bane唧身型大細又太近,
大家唔好忘記Bane唧身型好細, 再講, 新Bat pod個放腳位已經set好左個位子, 依家又黎話改.
我覺得Catwomen唧body應該唔會改, 如果改左個body靚左身形大左又高左到時同Batman, Bane, etc擺在一起大家又 ...
thiam 發表於 10-8-2012 01:15 PM

唔係想佢改大個BODY,係想個比例好D有返少少女人味,
不能因之前比例失敗就要錯落去掛:70:
(純個人意見與分享)
回復 140# ryantsang84

modify 改得幾好woo
回復 177# thiam

其實新batpod 都未出貨, 係可以改.

整體高矮就未知,但身同手腳比例,我覺得又唔太差。
反而個頭明顯大左,攪到手短腳短。
上面minglau0308兄改細番個頭巳經好好多。