Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hulk & Catwoman Pre-orders coming soon,但看圖後......

如果HT晤改,有幾多大大晤會入尼 ???
bunchan 發表於 11-8-2012 10:55 PM

唔改唔訂+1,返正有好多單揸手,係時候嚴選:70:
回復 134# jackie1011

個腳位改過,咁蝙蝠侠仲坐得到嗎?:@
回復 197# DevilDavidHK
你有無訂電單車比佢坐先?

就算比HT見到這POST都未必會改,:ice:
咁耐以來,HT 女素體係佢地最弱,:49:
個人覺得到現在吾係可動不好,就比例不好,:cool:

我EB聰明小小,動漫出一兩隻真係會多人行D,:$
我無訂bane,皆因身形唔够强橫,睇上有些瘦弱,同埋加褸至睇得兩下。(重申,我無訂迷彩)又做唔到招牌動作。貓女如果係動漫展示個様,我都可以放棄,省返(重點,我有訂bat pod)唔係挑剔,係真係ht做唔到個feel出來,馬虎了事收貨都會害了ht,往後就會形成慣例,手上揸住成十張單,幾乎都係重量级,真是要睇自己係咪為買而買。所以ht無feel俾我,我就飛起你,hulk就是活生生的例子。

hahahahah 你話ga.....一陣晤好比我系TH 見到你啊大大。。wakakkakakak
回復  DevilDavidHK

hahahahah 你話ga.....一陣晤好比我系TH 見到你啊大大。。wakakkakakak
bunchan 發表於 12-8-2012 11:26 AM

改好另計:he:
回復 203# DevilDavidHK

:34::34:

如果 CAT WOMAN 用 HS 全包膠 BODY ? :45:

http 1.bp.blogspot.com/--S-j69o3N1s/T7RK4dQhrsI/AAAAAAAABBA/ssHKK-UaCQk/s1600/heet-07.jpg
回復  多蚊拉柴800

多蚊拉柴800 兄,張real proportion 圖係出自邊度?
schumy 發表於 12-8-2012 09:14 AM

張圖係用一套現今流行亦廣範應用於CG特效及首辦雕刻所用的數碼雕塑電腦軟件 ZBRUSH_(DIGITAL SCULPTURE)

試下谷歌ING ZBRUSH CENTRAL 就揾到架喇!

http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?964061&p=964061&viewfull=1#post964061

希望HT跟PRODUCT果班DESIGN同事得閒上去睇啦!求求你地:o

好近架!做此貓女的3D ART STUDIO 總部在上海.
話時話因工作關係,我都用緊佢,大家有興趣不防揾泥學下,YOUTUBE大把教學架! 雕頭唔洗一定用SCULPY或油泥嘅:58:
張圖係用一套現今流行亦廣範應用於CG特效及首辦雕刻所用的數碼雕塑電腦軟件 ZBRUSH_(DIGITAL SCULPTURE ...
多蚊拉柴800 發表於 15-8-2012 04:37 PM

一早知係Zbrush,不過都多謝分享:71:

呢幅勁似。。
is that a 3D rendering?
回復 206# 多蚊拉柴800

Thanks for the info, it is fascinating!

Btw I love your 1:1 T800 skeleton build!!!
其實張cg圖係美化左,修長左.........