Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hulk & Catwoman Pre-orders coming soon,但看圖後......

座到上去可能幾好笑
或者等貨到果時嘅super VIP dx12 囉
Oldcat 發表於 9-8-2012 09:47 PM

dx12 我都有訂 , 不過架batpod真係買黎預左比catwoman用 , 你估 black widow 又坐吾坐到呢 ?
回復 152# dvddvdhk
我諗都可以等到架!:handshake:
回復  dvddvdhk
我諗都可以等到架!
jackie1011 發表於 9-8-2012 09:58 PM

我都係咁諗 , 因為睇左咁多相 , 個骨架都好似black widow , 所以我估應該都可以坐得落 , 只係效果係點 ?
回復 154# dvddvdhk
應該重型!派貨時你要試下啦!
如不肯改body
不如cw做細dddd個頭
頭大身短好怪雞   隻bw個樣"唔似"已經搞到我唔入
希望呢隻女做好d
(個人意見不喜請插)
Totally support to 樓主啦!我一早都話唔似,好心找埋參考又比人小,話九之佢
回復  dvddvdhk
應該重型!派貨時你要試下啦!
jackie1011 發表於 9-8-2012 10:11 PM

收到 , 不過以現時既出貸速度 , 出年先試到比你睇:66:
回復 158# dvddvdhk
haha!!唔delay既話,出年算快啦!:help:
CW Seems malnutrition......Very disappointed!!! Hulk is better.
點都好照入..堅決𣎴"異"
回復 156# niknay
小弟作了個小小的PS改動,讓各C Hing作參考,改動後可觀性亦高了。改的只是Hulk改頭大了一點點,而CW則改頭細了一點點。:)
回復 162# minglau0308
hulk個頭大左好似怪怪地!
回復 162# minglau0308

好正, 希望HT聽意見啦. 套戲HULK個頭無原來個版咁細; CATWOMAN 腿幼腳長~ :35:
回復 164# darknight

希望聽日唔好開訂住......執靚返隻CW 對腳先收訂都未遲.....:D

話事話點解佢D 比例錯左都過到電影公司 ? :?
回復 165# willck.cc

我估佢地好少理,你見d鬼老玩具就知......望落差唔多
收左版費話知你