Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 打分暑期part time 真係好難追hottoys figure

讀書都玩HT  , D 書加小小錢又話負擔唔起, 但D 家長又可以用 Iphone  wow
回復 49# 558558

夠比全訂,月尾出糧嘛
回復 43# akiaki

我有用開噴筆,5難
除非你有屋企好大有地方長期擺放......大部分人咪又係攞出嚟望下跟住放返入個盒到.......訂唔到都唔係件壞事, 起碼有時間俾你反省下......小朋友!唔係要教訓你,不過賺到錢應該第一時間攞來孝敬下父母.....請佢飲餐茶都好吖!你可能已經做左,如果你仲有錢想高追嘅話我就勸你唔好啦!
講開,果日排動漫節,有條靚仔點睇都係讀緊書,汗毛都冇剃,扲完貨黎排隊,重點係人地有老媽子一齊排,師兄都係揾多個錢,有閒錢先再玩啦
其實HT啲figure係成人向,售價當然係向成人荷包開刀,學生哥唔好立亂入坑...............
我想知有乜暑期工要除褲?
twinsenckw 發表於 6-8-2012 08:23 PM

救生員~~~ :54:
買定大屋先:34:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
其實樓主應該去HOTTOY 做暑期工, 咁至少可以用員工價買野, 仲可以簡貨先
愛唔一定要擁有既, 你買得起全世界咩? 有時遺憾係一種經驗, 每個人都會有啦!
回復 67# Gretzky99

人體素描MODEL~~~~ OR 比富商玩PAT PAT :Q
所以唔岩小朋友玩既原因之一,價格高!
我記得後生時出來工作,
第一次出糧,
係諗請屋企人食d咩,
始終父母養大自己,
真係唔用易
:handshake:
想玩hottoys要有返個錢先可以講野!
半年二十隻!!!!!????
其實都好難選到二十隻wo!
不過我半年都七隻八隻了。
akiaki 發表於 7-8-2012 09:26 AM

睇黎佢應該係ht出乜都訂,訂親都係打孖訂果d狂熱份子黎,陳生就係多得呢d人先可以咁快變暴發戶