Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 打分暑期part time 真係好難追hottoys figure

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
:74:打份part time比d錢屋企人洗下仲好啦, 玩具唔好睇得咁重
咁辛苦都只係儲夠訂金??
上網BID單囉...:oh:
唔係必需品黎架
ilovetoys 發表於 6-8-2012 07:46 PM

x 100 !

Toys are for fun, don't have any pressure or burden on them.
塞翁失馬 , 焉知非福 , 樓主睇開 d , 有 $ 一定有嘢買 .
老老實實,全職打工仔都會吃力。

我半年訂左成20隻都覺得有d唔健康。
Jimy 發表於 7-8-2012 03:24 AM

半年二十隻!!!!!????
其實都好難選到二十隻wo!
不過我半年都七隻八隻了。
同意~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 6-8-2012 08:07 PM

同意 x 3
唔好盲目咁追, 不過都可以當係自己搵多啲錢源動力既~!!
加油呀

btw 學生哥年代我都係儲一個月錢去買一只1/144 既模型咋
明白 HT 係好引誘 :53: 不過現階段師兄應該專心讀好 d 書為上.
與其有三千蚊買去買架玩具, 不如攞呢三千蚊去幫補吓書簿費.
老土說話唔啱聽勿插 :77:
明白 HT 係好引誘 不過現階段師兄應該專心讀好 d 書為上.
與其有三千蚊買去買架玩具, 不如攞呢三千蚊去幫補吓書簿費.
老土說話唔啱聽勿插 X2
真說話或者老土說話係過來人才能聽得懂。樓主喜愛figure之心我想在這裡是大家都會明白的,不如樓主轉換一下玩figure的方式,以多留意、多上forum吹水,如有機會就"痴"吥其他C Hing的figure來玩吓,咁都幾有趣嫁。待日後出來工作有收入時才入手擁有它們吧! 須知道科技一日千里,figure亦只會越出越好(有目共睹啦已經),何必急於一時呢! 好野係買唔哂的。你自問下細個時的玩具現在還是這樣喜歡嗎?
依家 D 人就係不自量力..三思而行....玩具好緊要咩 ?
又要威又要用頭盔 ... 又要係度呻 ...咩心態 ?
比心機讀好書,將來搵到錢那怕佢係咪抄價
我打份正職追 ht 都覺吃力, 更何況是 part time!! 我依家真係買少了, 總之買之前 "停一停 諗一諗" 才出手吧!!!