Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 打分暑期part time 真係好難追hottoys figure

其實真係睇你有冇愛 (當然都要一定o既經濟能力啦:^)
我學生仔一個 睇左HT多年終於忍唔住入隻Iron Man Mark VII
諗住繼續追(只玩得起1/6...) 咪唯有放棄其他野囉 trade哂d SHF 唔追電話過d 都夠買幾隻啦~
Ching加油 !!:x
回復 12# kkkso04010

睬..I玩玩具玩到口咁折墮,我寧願唔玩。一想起我上次排隊排後樓梯訂BW好折墮。
後生仔不如將辛苦錢去玩0下啦,哩D時光出左社會做0野就追唔返
身外之物總有機會買得返0者
除褲O既暑期工都未必得....
darknight 發表於 6-8-2012 07:53 PM

我想知有乜暑期工要除褲?
我反而想知樓主屋企係咪真係有位擺..

一於等Ver 2.0啦
頭像被屏蔽
樓主, 負擔到而又鍾意的話, 現貨高追吧.
如果唔想高追, 無問題, 因為呢樣野唔係你的必需品:78:
我想知有乜暑期工要除褲?
twinsenckw 發表於 6-8-2012 08:23 PM

我都想知. HAHA... :66:
回復 1# 789741963

Batmobile (原色) 冇得訂好耐啦, 唯有係Y記高追一張單, 不過如果訂迷彩就KEEP住佢原裝迷彩... 油返佢黑色好浪費O者... 樓主加油!
買隻hotwheel頂下癮!:DD
我由初初開始去訂野..到而家都訂左5隻..
淨計訂金都4牛,要比多4牛先有5隻FIGURE..
後尾我諗諗下覺得咁買法好唔抵..D錢可以用落其他地方,唔一定去買玩具.
所以我慢慢放棄HT喇..日後有能力先再追啦:79:
哈哈見咁多師兄留言,証明呢度冇乜打手!
寨翁失馬.....算啦~師兄,又當你入到你又會想買埋其它呢:36:
其實真係睇你有冇愛 (當然都要一定o既經濟能力啦)
我學生仔一個 睇左HT多年終於忍唔住入隻Iron Man Mark ...
werewolf1995 發表於 6-8-2012 08:17 PM

比個like你,為目標而努力,低讚!