Toysdaily 玩具日報

查看: 6801|回復: 39

[玩具攝影] 四大超西

買左悟飯之後一影

兩仔爺
sdcc悟空真係好得.........:35:
隻新悟飯又係好正............:63:
呢期多咗好多西人呀......:DD  十卜SDCC悟空, 悟飯呢~:71:
呢期多咗好多西人呀......  十卜SDCC悟空, 悟飯呢~
ray文 發表於 5-8-2012 19:55

其實隻SDCC悟飯既頭髮都有陰影色, 不過張相影得唔明顯
其實隻SDCC悟飯既頭髮都有陰影色, 不過張相影得唔明顯
BUSTERMACHINE 發表於 5-8-2012 08:12 PM

所以佢冇老豆咁貴呀~:DD
感覺好似杜拉格斯最好玩~:35:
好正呀悟空悟飯:shiny:
我幾時先有sdcc悟空呀:help:
好正呀悟空悟飯
我幾時先有sdcc悟空呀
cybster 發表於 5-8-2012 11:19 PM

呢期好似好多人搶SDCC悟空呀, 出面街鋪好似冇晒~:Q
正~~~~~~~~~~~~~~~~~:handshake:
呢期好似好多人搶SDCC悟空呀, 出面街鋪好似冇晒~
ray文 發表於 5-8-2012 11:59 PM

好:72: 我都係.龍珠Fan但真係買吾落手!靚係邊??
呢期好似好多人搶SDCC悟空呀, 出面街鋪好似冇晒~
ray文 發表於 5-8-2012 11:59 PM

而家先黎搶..............
成年前.............

又唔係無人講...
龍珠 SHF 一路由比達超三到杜記...
都有人提 SDCC 悟空架啦...
講咁耐又唔買...
而家先黎搶...

又唔係無人講...
龍珠 SHF 一路由比達超三到杜記... ...
玩具 發表於 6-8-2012 01:27 AM

因為o個時已經貴, 而家只有更貴:( 幾靚都好 呢個價只貴在"SDCC限定"
等黑髮或超二悟空吧... 實有機會用第二d形式再出o既...
因為o個時已經貴, 而家只有更貴 幾靚都好 呢個價只貴在"SDCC限定"
等黑髮或超二悟空吧... 實有機會用第 ...
leah周 發表於 6-8-2012 10:21 AM

當時依悲連運費
仲平過而家香港街買 SDCC 悟飯少少
:p:*
好 我都係.龍珠Fan但真係買吾落手!靚係邊??
tstleung678 發表於 6-8-2012 01:22 AM

其實都係各花入各眼啦, 最緊要自己鍾意啫....唔需要盲目追隨~

又唔係無人講...
龍珠 SHF 一路由比達超三到杜記... ...
玩具 發表於 6-8-2012 01:27 AM

其實鍾意就冇分前後嘅......好似我之前都冇留意shf龍珠系列架, 都係近排入返咁之嘛....:38: