Toysdaily 玩具日報

樓主: BUSTERMACHINE

[玩具攝影] 四大超西

其實鍾意就冇分前後嘅......好似我之前都冇留意shf龍珠系列架, 都係近排入返咁之嘛....
ray文 發表於 6-8-2012 12:09 PM

Agree, 小弟都係後追, 當初見條line死死地而且隻通販悟空同阿仔真係好似high咗嘢:70:, 點買姐, 係最近見魔童平價一入同比達ok正先入坑......但隻SDCC悟空真係唔知點好:42:
當時依悲連運費
仲平過而家香港街買 SDCC 悟飯少少
玩具 發表於 6-8-2012 10:28 AM

但當時得佢一隻靚ja ma(魔童都叫ok), 又無人知條line之後會點, 鬼知死美國佬咁顛至得ga...:34:
Agree, 小弟都係後追, 當初見條line死死地而且隻通販悟空同阿仔真係好似high咗嘢, 點買姐 ...
CombattraV 發表於 6-8-2012 01:20 PM

V兄呢隻悟空真係有啲"kick"手呢......一來少, 兩來貴.....:42:
V兄呢隻悟空真係有啲"kick"手呢......一來少, 兩來貴.....
ray文 發表於 6-8-2012 01:41 PM

:42:...............................人生交叉:80:
...............................人生交叉
CombattraV 發表於 6-8-2012 02:07 PM

咁就要睇吓你同佢有冇緣份喇....:he:
但當時得佢一隻靚ja ma(魔童都叫ok), 又無人知條line之後會點, 鬼知死美國佬咁顛至得ga...
CombattraV 發表於 6-8-2012 01:24 PM

魔童其實水準以上啦
當年 SHF 雕功無今時今日咁靚
同期即刻係做得比較好既拉打 SHF 都有好多空隙位

悟空只係面相太多紋~
SDCC 面相模定 BODY 模都係一樣
只係上色唔同就即刻唔同晒
忽然無晒人話素體樣衰...
:DD

悟飯仔不嬲我覺得全系列最唔掂
而家上色唔同左
D 人又即刻話好型仔
其實一樣係果個樣衰細碼素體 !
:DD
魔童其實水準以上啦
當年 SHF 雕功無今時今日咁靚
同期即刻係做得比較好既拉打 SHF 都有好多空隙位

...
玩具 發表於 6-8-2012 04:33 PM

都係嘅,的確素體相比起rider同T & B series真係爭小小........
咁就要睇吓你同佢有冇緣份喇....
ray文 發表於 6-8-2012 03:08 PM

終於敗了.......唉。
CombattraV 發表於 6-8-2012 06:00 PM

真係架, 恭喜晒V兄可以了咗呢個心願呢....:77:
CombattraV 發表於 6-8-2012 06:00 PM

請問師兄在邊度入同幾錢?
其實鍾意就冇分前後嘅......好似我之前都冇留意shf龍珠系列架, 都係近排入返咁之嘛....
ray文 發表於 6-8-2012 12:09 PM

同意
最緊要自己鍾意同可負擔
我都諗住後追悟空
同意
最緊要自己鍾意同可負擔
我都諗住後追悟空
cybster 發表於 6-8-2012 09:15 PM

希望正樹兄早日如願啦~:)
請問師兄在邊度入同幾錢?
cybster 發表於 6-8-2012 09:13 PM

PM you already.................................hope can help you la:73:.................................
細個勁鍾意超二的悟飯....
好想買...但對我黎講....有點貴..= ="
有冇ching知有地方會平小小..?(我都知應該到到都差唔多的了..唉..)
真係正到無朋友!!!!!!!!!!!!!!!!!!!