Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: BUSTERMACHINE

[玩具攝影] 四大超西

PM you already.................................hope can help you la........................... ...
CombattraV 發表於 6-8-2012 09:30 PM

大大我都想知SDCC悟空邊到入同幾錢?
好正,真係好正, 謝謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好正,真係好正, 謝謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo2joe 發表於 8-8-2012 01:12

其實我都有後追魔童
不過懶擺出黎影
haha

另如果有心想買超西3既大大好趁而家跌破招股價既時候入市
唔係遲d等市場消化哂先後追又要食炒價
其實我都有後追魔童
不過懶擺出黎影
haha

另如果有心想買超西3既大大好趁而家跌破招股價既時候入市
...
BUSTERMACHINE 發表於 8-8-2012 09:36 AM

Agree,佢除咗件衫嘅顔色同把長頭髮要搵嘢托住之外,其實ok ga。
終於敗了.......唉。
CombattraV 發表於 6-8-2012 06:00 PM

大大,我都想知係邊入同幾$  thanks!!!
happy to know still remains so many DB 's fans :73:
宜家連普通悟空都難找...唔好話SDDC...我想知其實有冇再版過?我已經高追左幾隻,好肉赤:cool:
宜家連普通悟空都難找...唔好話SDDC...我想知其實有冇再版過?我已經高追左幾隻,好肉赤
宇宙之王者 發表於 16-8-2012 10:55 AM

Absolutely won't re-issue for SDCC edition, but maybe re-issue in normal version in future.
Absolutely won't re-issue for SDCC edition, but maybe re-issue in normal version in future.
CombattraV 發表於 16-8-2012 01:12 PM

原來未再版過,唔怪得升左咁多,咁知唔知九展SHOW出來,唔計十一月斯路,仲有無限同18號等是否又係限定?幾時出公佈左未呢?
原來未再版過,唔怪得升左咁多,咁知唔知九展SHOW出來,唔計十一月斯路,仲有無限同18號等是否又係限定?幾時 ...
宇宙之王者 發表於 16-8-2012 02:47 PM

我估呢條line打後全部都係魂shop嚟ga la:67:, 其實呢條line啲消程不嬲嘛嘛, 係得隻SDCC悟空叫多人追, 但講緊都係近個半月嘅事(美國嗰邊另計), 所以近排連帶隻普通吸毒面相版都多人追返:42: