Toysdaily 玩具日報

[詢問] 新手 Star wars 3.75 一問~

請問 Star wars evolution 哪裡仲有呢?定係已經冇哂鳥?

另外想問下灣仔係咪有間好多 star wars 3.75 賣的鋪?大約係哪?

Starwars 3.75 還真不易找啊!

謝謝解答!
你可以去灣仔太原街望下 電腦城附近 地鐵站一出門口過條馬路就係
ching有冇話想搵邊款? 尖豆仲有d貨可以睇下 :77:
太原都有但熱門款一定貴過定價 :61:
Star wars evolution的版本都出了不少,樓主想要邊款?
早年出 的Star wars evolution主要是主角多,近年多出兵,令我收集意欲減低了,
不過Star wars evolution的人物造型是幾好的

以下這幾款是較早時期出,現較難找,散的在淘寶會有,全套的可能要找e記,但頗貴
[img] [/img]

以下這兩款較易找,灣仔中橫行都有見過,淘淘都有

以下這些屬新出(不過都—段時間),相信較易找,旺角皆旺地庫(下樓梯轉右)或斗斗城幫到你

你可以去灣仔太原街望下 電腦城附近 地鐵站一出門口過條馬路就係
百萬傻炳 發表於 5-8-2012 01:18 PM

Thx ! 多謝引路 , 有時間去睇睇 !
ching有冇話想搵邊款? 尖豆仲有d貨可以睇下
太原都有但熱門款一定貴過定價
Assassin 發表於 5-8-2012 01:46 PM

暫時只會收主角, 大部分都找到,但係 sith 果D就冇咁易了 , E+想搵 vintage ep3 入魔anakin, vintage ep3 obiwan 同埋龜頭darth sidious~
Star wars evolution的版本都出了不少,樓主想要邊款?
早年出 的Star wars evolution主要是主角多,近年多 ...
大ken 發表於 5-8-2012 02:40 PM

多謝大ken兄超實用資料 ! e+ 想搵 anakin→darth vader 同埋 sith set , 貴D都可以,至幣搵唔到.....
E+香港買唔到淘點又係煩D.....
多謝大ken兄超實用資料 ! e+ 想搵 anakin→darth vader 同埋 sith set , 貴D都可以,至幣搵唔到..... ...
人物 發表於 5-8-2012 07:50 PM

anakin→darth vader這套已很久,實在難找了,若人物兄純粹想玩,不是收藏,
建議你買單PACK會玩得價錢合理又開心.
而香港要找到舊款的evolution實在有點難度了.....
pm了你 sith set ,看看你岩唔岩
vintage ep3 入魔anakin, vintage ep3 obiwan --- 早几日Yahoo有呀