Toysdaily 玩具日報

查看: 7056|回復: 14

[個人收藏] DC 女英雄收藏分享

一直以來, 我主要都係收藏batman figure (同佢d助手) 多, 不過有時都會儲下其他角色~

本身打算整理一下arkham系列開個post分享的, 不過發現原來好多相當時都影得麻麻地, 所以都係等有時間影過新相先再出post了~ 不過都發現原來自己都收藏了一d女性角色, 所以可以同大家分享下 , 由於收藏的時間不同, 所以有d相影得麻麻, 唔好介意 >.<

all star batgirl

elseworld batgirl

watchmen silk spectre

thrillkiller batgirl

flashpoint woder woman

JLA batgirl

red son wonder woman

52 batwoman

都係女仔(雖然年紀細~)的robin

modern &classic series catwoman

Identity crisis zatanna

DCU new52 wonder woman

DCU new52 batgirl

Hush Poison Ivy

Blackest night wonder woman as star Sapphire

long halloween catwoman

DC armory powergirl as nightwing

Alex Ross "師奶" 系列
black canary

cheetah

zatanna

hush harley quinn

DCC new52 catwoman

Justice League of America Black Canary

多謝收看~
好多英雌{:1_208:}:love:
好多都絕左好難搵:36:
好多都絕左好難搵
dasw123 發表於 7-4-2014 02:21 AM

X2,香港地好難搵到,就算有都會好貴
所以Jeffloh兄的收藏只能用歎為觀止黎形容~!
期待Jeffloh兄下次的分享!
X2,香港地好難搵到,就算有都會好貴
所以Jeffloh兄的收藏只能用歎為觀止黎形容~!
期待Jeffloh兄下次 ...
天涯孤客 發表於 7-4-2014 01:19 PM

唔敢當, 其實好多人收藏都多過我呀, 我都係得閒影下相分享下咁啦. 好多figure都係見&#21873;就入, 或是買開野順便買埋, 儲儲下就收埋咁多啦~
thrillkiller batgirl 怨念:help:
你仲要捨得拆盒,俾我就唔捨得{:1_198:}
我都有D可分享下,
Alex Ross JLA系列忠果邊就係差隻Black Canary{:1_208:}

回復 8# ScarletSpider

師兄好多Diana!尾6個隻好靚!{:1_221:}
回復 8# ScarletSpider
師兄好多收藏, 正~ XD
因鍾意Wonder Woman早期見倒多數即買,
不過後期出得太多,唔算真係好鍾意果D就無買啦
我本身都幾喜歡WW, 不過對DCU無咩好感所以都無入太多, 只係見new52 (WW & batgirl) 唔錯就入咁啦~ 其實幾like佢new52長褲look, 不過暫時未有呢個造型的figure出呢

我又玩:love:
係喎, 我都有呢幾隻喎~

好豐富&#22021;女女收藏喎 :shy: