Toysdaily 玩具日報

查看: 17556|回復: 8

[新品消息] Bandai STAR WARS 模型

唔知會唔會係 Figure rise 6? 因係 6 吋

Stormtrooper 同 Darth Vader 有啲擔心, Luke 呢啲人樣點出呢?
機械反而好似幾正.
真的假的?!係又好噃!
單news幾日前, 有模型有玩具

http://www.bandai.co.jp/character/feature/sw_index.html
x-wing 有 1:72 1:48

回復 1# gl_edmond

多謝資訊分享
唔見人樣既,笨大無問題,所以對Stormtrooper 同 Darth Vader,都好有信心;但要見人樣呢,唔該用複制人戰記嗰D 人樣,起晒角就無題喇{:1_203:}
唔見人樣既,笨大無問題,所以對Stormtrooper 同 Darth Vader,都好有信心;但要見人樣呢,唔該用複制人戰記 ...
Ellis430 發表於 16-6-2014 01:10 PM

不能不說同意:x
唔見人樣既,笨大無問題,所以對Stormtrooper 同 Darth Vader,都好有信心;但要見人樣呢,唔該用複制人戰記 ...
Ellis430 發表於 16-6-2014 01:10 PM

唔敢擺呢的係屋企 驚驚
要買複數X翼同tie fighters! 但係仲有以噸計模型未砌...
要買複數X翼同tie fighters! 但係仲有以噸計模型未砌...
jayzhou_2046 發表於 17-6-2014 10:50 PM

哈哈~~個個都係咁.