Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys派貨問題 改期問題

HT 不嬲做岩,做錯都唔會給玩家公告資訊.......
E神 發表於 5-8-2012 01:45 AM

唉...都係果句....
市面上我搵唔到更好...
所以...又係死死地氣幫襯...:die:
樓主d post 好惹火..............
樓主d post 好惹火..............
味覺隊長 發表於 5-8-2012 10:50 AM

樓主用得呢個名就擺明上黎惹火啦,要知有咁多度尺photo hunt 達人嚮庶,
你一嘢話自己係專家,係幾咁有挑戰性呢:78:
真係搖搖無期,玩到無曬癮,佢應該改名叫敦toys!

從中立角度睇,

各位ching唔洗咁緊張,
其實HT的產品(大約)出貨日子都有得睇,
www. hottoys.jp/categories/search/t:catalog
=========================================
睇就有得睇,但係當初每位ching,
上到櫃檯訂野既時候,D staff都係9答我地個出貨日期

打個例子,動漫節,
我係第一日去排鋼鐵人七號既,
要排三個半鐘,冇問題
要貴門市訂價$50,我都冇問題(事關我想儲粒扭蛋)
最大問題係,訂完,
staff姐姐話"記住留意到貨三十日內要黎取貨. . . . .biba biba biba. . . . ."
我問:"咁大約幾時到貨呀?"
staff姐姐"大約下年年中"
心諗唔係呀,隻display都出左黎,仲要等成年,
如果你連個灰模都未有就話ja
年中??5月呀,8月呀,範圍好廣下wo
QC唔緊要呀!! 最緊要有得玩ja!!
我係玩家緊係覺得心急啦!!
=========================================
至於你點解咁輕鬆,開風涼post
一係你唔係真心想玩,
一係你就係炒家ja,
多D時間去周轉wo,你趕住找數買貨呀??
訂得HT都預左錢嫁啦!
真係想問下你,開post係唔係想比人_. . . . .
從中立角度睇,

各位ching唔洗咁緊張,
其實HT的產品(大約)出貨日子都有得睇,
www. hottoys.jp/categori ...
玩具狂o趙 發表於 5-8-2012 02:28 PM

同意 , 所以玩 玩具我係吾會同錢掛鉤 , 買既時候已經預左錢比出去 , 反而最擔心同最緊張係幾時有得玩 , d訂單點玩都只係可以用黎睇下或者摺下飛機 .
不如你再番去讀下小學
到時再問下你個小學老師

or番屋企問你呀媽
你呀爸係乜野
hottoys專家 發表於 4-8-2012 03:00 PM

點解呢位專家咁喜歡講講吓就講老豆老母嘅呢?
你都唔係第一次唔夠人講就講老豆老豆,
溫馨提示吓你,你成日係咁遲早比ban你,
到時專家無得做架啦
回復 91# the_crow
咁又係,不過其實我駛響度都可以駛第二度既,好似lego,transformers,macross,我都轉型啦,錢就預左出黎,不過都可以選擇既    :66:
唉...都係果句....
市面上我搵唔到更好...
所以...又係死死地氣幫襯...
the_crow 發表於 5-8-2012 02:19 AM

就係因為咁,,,,,
ht 先可以做到咁串,,,,,,

bill 仔又唔生性的........
玩具狂熱经常張我地搞到得好很"熱",成手都係單,唔知幾時先有得玩。delay no more
雖然佢搬人地老豆老母好無品, 但呢個小學雞出post D 論點好過癮, 希望佢唔好咁快俾人block啦
頭像被屏蔽
雖然佢搬人地老豆老母好無品, 但呢個小學雞出post D 論點好過癮, 希望佢唔好咁快俾人block啦
kmtang 發表於 5-8-2012 06:36 PM

唔好阿,"法拉""專家""變身俠"係膠人界既三巨頭,唔好BAN佢地啦,
大家少好多野睇架啦,哈哈
Ht根本就無安排過schedule
一係就唔派貨,一係就幾件一齊開訂幾件一齊派貨
為做勢咩都肯制
正一「傷」人本色
賺到你盡(包括但不限於精神及體力)
真係無眼睇!:42: