Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys派貨問題 改期問題

遲交貨得咁遲攞貨又得唔得?點解要限一個月內?
其實落訂就係等於簽咗合約,所有條款必須遵守,此為合約精神,交貨期係HT自己定,所以遲交貨係冇任何理由嘅!:36:
有時啲師兄話希望QC好啲只不過係說服自己去等、好過啲啫,唔等於冇問題!:*
不過如果HT夠膽話交貨期係一年,我相信亦一樣唔少人去訂嘅!:58:
HT派貨改期令好多玩家不滿

但係大家有無諗過 HT趕貨 令到玩具質量下降 出現大量SAD貨

早玩幾個月都無 ...
hottoys專家 發表於 4-8-2012 12:57 PM

樓主, 仲讀緊書的嗎?

根本人人都會寬己嚴人
不過專家係寬己方面明顯過晒火:71:
我最關心係有冇貨,遲唔遲出對我唔重要
不過HT一出就要30日內拎
咁佢件貨遲到又可唔可以好似apple咁
補番張coupon 下下大家D火?
回復 3# JUNOWONG28
你係得既!講得好!:71:
回復 7# KAN0529
好有道理!我撐你!
回復 10# bunchan
其實真係佢地自己既問題,半年以上做一隻公仔,重要未計佢起版既時間,時間上真係比到好足,點解會咁呢?
回復 12# JUNOWONG28
我覺得年半佢會知痛D!^^
回復 15# bunchan
佢會唔會繼續開post講一兩句野呢?haha

呢個post我由第一版睇到第六版,亦有睇hottoys 專家對上嗰次Photo Hunt post, 不論呢兩次 hottoys 專家想帶出啲咩主題,但討論中上次佢就叫人去死,今次又搬人哋阿爸阿媽出嚟,我個人除覺得佢EQ勁低外, Toysdaily編輯們都應該對呢位小朋友做返啲嘢,例如警告佢,又或者減少佢嘅權限,短時間唔好俾佢再出post, 以息民憤!:!
唔該樓主:得閒就出多d相分享下自己收藏la,剩係出d 9 up post :45:
HT派貨改期令好多玩家不滿

但係大家有無諗過 HT趕貨 令到玩具質量下降 出現大量SAD貨

早玩幾個月都無 ...
hottoys專家 發表於 4-8-2012 12:57 PM

其實你係打手定係有小小問題...?
喂...我唔知你收左佢幾多錢...我剩知qc好係正常既,準時交貨亦都係正常既!
你有8張單!?係d到好多師兄同我都有好多單係手,個個都係等收貨等得好心急,有邊個係鐘意訂就比左但冇貨收仲要等!?!?!?成日望住張單又冇實物玩...sorry,我唔係你:38:
終於見識到何謂小學雞.........
sonsonsun 發表於 4-8-2012 04:00 PM

:71::71::71::71::71:

估唔到呢個POST可以咁火, haha
我都有好多單係手...最衰係要keep起咁大搭單..仲要好好咁收藏..怕唔見咁1,2張....近呢排仲要開訂開得咁密...睇住d單愈來愈多..野就無得玩...都唔知做乜...講起都火...不過呢排傷了銀包元氣..都唔想佢出貨住..真矛盾....
DELAY我真係唔認為係大問題,
最大問題係交代都冇一声,
官方FB或網頁從冇半點公告....:ar:
DELAY我真係唔認為係大問題,
最大問題係交代都冇一声,
官方FB或網頁從冇半點公告....
the_crow 發表於 5-8-2012 01:40 AM

HT 不嬲做岩,做錯都唔會給玩家公告資訊.......:42: