Toysdaily 玩具日報

查看: 4185|回復: 12

[新品消息] ZCWO MENS HOMMES 07 : BOXING LEGEND2.0 拳手套裝2.0

官圖正式發佈。2.0版本奉上更多出色的配件和服飾。首批限量附送BOUNS部份(數量有限, 送完即止)。正常版男頭雕(附頸關節)、受傷版男頭雕(附頸關節)各一個。

買來比我個Storm toys 泰臣玩都好!!!
要DIY將個加大至得..依家太細....
買來比我個Storm toys 泰臣玩都好!!!
BennyLiu 發表於 2-8-2012 02:09 AM

正有此意,但隻泰臣都遲左成個月喎,
訂時話6月尾,預7月頭,而家8月都未有消息...!!!!!!!
官圖正式發佈。2.0版本奉上更多出色的配件和服飾。首批限量附送BOUNS部份(數量有限, 送完即止)。正常版男頭雕(附頸關節)、受傷版男頭雕(附頸關節)各一個。
幾銀????

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
d關節.............................:70:
我BF有001,這套必入:43:
靜係D配套已經好吸引啦!
回復 4# kafai1978

師兄,我嗰隻有消息了,随時可拎,編号 14...你應該都差唔多啦
想請問邊到仲有得買!!!??
幾錢?????
又 bonus 老世,睇過呢個老世又點註釋,我都岩岩先開始瞭解。
其實想問各位大大!!
Ht遲啲係咪會從新出rocky!!?:love: