Toysdaily 玩具日報

查看: 14225|回復: 43

[玩具攝影] medicom batman

今曰係皆旺見到medicom既amazing朱朱同batman,,屋企太多spidey最後入左隻batman玩下...

隻figure既關節好多,,但出奇地鬆...

比例同外形上色qc都好好..戰甲既暗紋仲好靚!出色既作品!!!支持m記出埋ironman

件斗風係布做..

五隻手..武器兩把

chock!!!

飛踢pose都ok!

同孩記mark42既比較...兩大富豪..

小劇場iron man vs batman

batman:我打!!!    ironman:???

batman:我再踢!!  ironman:??????

ironman:my turn   batman:吐血中

iron man win~batman始終都係血肉之軀:he:

多謝觀賞小弟的傷眼圖:77:
6”吋嚟講真係超班!馬田個D都要3魚⋯m記出得有誠意
gooooooooooooood!!!!
我都買咗...朋友看到重笑Batman未減肥條腰咁粗
我就覺得O.K.可能係腰帶向下墮的錯覺...
回復 2# Mr009

我買都係兩魚多一半!我絕對甘講佢係暫時出得最靚既batman6吋
!實物真係靚過相好多 小弟既相吾靚 影吾到戰衣既暗紋同隻公仔細志既地方
睇相都幾好, 應該幾好扭
回復 5# siutin96

e隻好怕又被炒起,邊到仲有靚價?:46:
師兄希望你能提供邊到買唔該
冇蝙蝠鏢總係覺得差緊D野咁~_~
回復 7# Mr009

尋日係皆旺最低果層買既!2魚6草,大家可以去睇下
回復 10# siutin96

thx broooo
回復 10# siutin96

頭先向精口口口3魚3草找2雞入咗⋯
終於有人出post…………
出埋Bat-Pod就正啦
雞旺328入手............