Toysdaily 玩具日報

查看: 12323|回復: 18

[玩具攝影] 美色殺手!!蓮池砂雪

一早訂了這隻Figure。取貨後發覺這figure性價比很高!以漫畫角式為造型算是很出色的作品。1比5 size有些CHing覺得太高了,但我覺也算是她的特色。

看過盒面插畫再看Figure我覺得可以加些少修改令她變得更出色!

1. 頭部我將她再添加多些色彩,加深眉色、加了眼影及眼睫毛。另外那些髪釵加上一些假礸石。

2.將Figure Body 的模線打磨走,再加上乳頭及紋身,手指甲和腳指甲改為綠色。

3.和服背後加上金色蝴蝶結,本身的粗腰繩改為幼腰繩。

今次的相片想盡量表現蓮池砂雪的性感,所以比較(出位)但怕影響TD一向方針,所以重要部份都加白光,請各位CHing見諒!

謝謝
一早訂了這隻Figure。取貨後發覺這figure性價比很高!以漫畫角式為造型算是很出色的作品。1比5 size有些CHin ...
wopa1969 發表於 1-6-2013 03:22 AM

小弟都有收呢隻........但師兄改完之後真係正好多好多,個紋身更加係神來之筆,利害!! :love:
那紋身位置.....如是真人真的好吸引:36:
請問大大幾錢入手,边道有现货呢
本來念tak 訂,依家睇圖:sad:又心動
師兄啲相實在太靚了!
原本想放棄呢隻既念頭立即取消了… 又再心郁郁呀!
我都有買。。。確係正。。。師兄改完更正 !!!!!
可喻不可求 {:2_294:}
迷人pink lady~~:)

師兄自已用diy完美化隻砂雪,堅正呀!:$

不如考慮一下係facebook放完全版呢?:46:
CHING, 想請問把刀是你自己另加的嗎?
改左後成隻加添左些風塵感:78:
改完正爆~~~~~~~~~{:1_223:}
改完後,非常正:46:
改得好影得靚:71:
說好的乳頭呢??!:45: