Toysdaily 玩具日報

查看: 22766|回復: 282

[玩具報告] LT. JIM GORDON Son仔開盒小報告~(多圖)

三寶入面~小弟都好似多人咁都好愛呢隻gordon:$
不過近日好多Ching都懷疑中sad~有見及此小弟出此post睇下幫唔幫到一眾大大:64:

Gordon配件如上~張""說明紙""好多CHING搵唔到..可能因為太流..得張紙..(係地台下方)

對講機上清楚睇到MOTOROLA字樣~

有部分大大已中既SAD就係避彈衣上冇車既對講機叩位~小弟好好彩冇事:67:如無意外,應該如上~

呢個位雖然電影冇任何野~但可加上自己鐘意既裝備:71:(之前有大大加左鐵叩,感覺唔錯)!

頭雕係今次既賣點~唔駛多講~正!:43:

SO根都可清楚情現:58:

原來小弟既sad位收得好埋~不幸中大幸:he:

一件過膠既膠鞋的確有令人失望,可觀可動性即時大減!

HT記波地唔駛靠人都企得夠硬!

唔會腳仔軟先啦~:(

各大大要小心gordon既三樓...小弟玩得忘型...結果自己睇:49:

衫都做到舊化!!!!

呢D魔術貼真係好魔術...貼下又甩下~:ice:

原裝索帶過長~小弟已將其修剪~效果更理想

手上可見青筋~細緻非常~

由於魔術貼實在太魔術啦~小弟決定自己買過對護膝~質素當然好好多:$

買護膝不忘買多支電筒仔比GORDON~

加在避彈衣上~:shiny:

換上新野~唔同曬!醒目曬!

之前既非常唔掂...高下立見!:@
最後黎幾張傷眼圖~

多謝收看!:64:
:handshake:~~~~~~~~
林子長:DD
回復 2# E神

阿LAM我都好like 架!!!!:shiny:
唔錯唔錯!!謝分享!!!:71:
大大拍出了燒鵝既味道!搵日一齊去買配件!
好詳細既開箱文!俾個讚你!:71:
回復 5# alan1128

alan大你想組隻咩呢??:D
回復 6# 上帝

多謝ching ~:DD其實多相少文~:78:haha
回復 9# cavslbj

係呀~所以我淨係要一隻!!!:78:
支持好貼:71:
話說SON兄尾2尾3同尾4依幾張打光好似光左少少:(
回復 13# cavslbj

非常想!!!我驚玩玩下變左自組~跟手入埋坑...
回復 15# Softsong

haha~係呀~我用iphone打架~所以好求其:34:
好詳盡
鈕係要好小心
支槍係最唔掂
回復 7# sonsonsun

我想組隻迷語人
回復 21# alan1128 醒你既~:75: