Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] LT. JIM GORDON Son仔開盒小報告~(多圖)

回復 109# sonsonsun
你就黎一等兵有望啦woo!!
回復 108# sonsonsun

做mud點我地名啊???
回復 110# DevilDavidHK

你講帖,定figure先? hahahahahha
回復 112# jackie1011

老遠呀~~jackie大....好似係上等兵呀~:45:
回復 114# bunchan
佢應該講緊帖!^^
回復 110# DevilDavidHK

你要明白...軒大既勤力....有幾強~
回復 115# sonsonsun
我同你一樣二等兵!都係上前比人殺果D兵仔!
回復 113# bunchan

因為你地係我地偶像~:35:
回復 118# jackie1011

你睇我icon就知啦~:66:
回復  figo2007

hahaha~你比我幸福啦
sonsonsun 發表於 2-8-2012 02:25 PM
真係激死我了,今次Gordon 的確差QC中SaD率彼高,我估以後HT都會咁玩冇貸比你換有都寧願派比客,學唒Enter悲咁玩一換搞你超過一個月,我隻MIB J SAD到爆到而家隻agent j 仲未比返我!!
回復 121# figo2007

係呀~我就係睇D ching講EB D QC差~MIB都唔敢入:69:
回復  DevilDavidHK

你講帖,定figure先? hahahahahha
bunchan 發表於 2-8-2012 09:00 PM

Figure 應該追唔到你同Alan大,你地大強大:(
回復  sonsonsun
我同你一樣二等兵!都係上前比人殺果D兵仔!
jackie1011 發表於 2-8-2012 09:03 PM

我三等兵ja:time:
回復  bunchan

因為你地係我地偶像~
sonsonsun 發表於 2-8-2012 09:06 PM

絕對同意:x:x
回復 124# DevilDavidHK

唔緊要啦~一齊努力啦!!:36: