Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] LT. JIM GORDON Son仔開盒小報告~(多圖)

HI∼∼TONY∼∼∼WELCOME BACK
cavslbj 發表於 1-8-2012 11:43 PM

其實我依排都一直有上td,只不過係冇回貼姐,haha
回復 19# sonsonsun

唔怪之得啦,建議你下次影相果陣如果都仲係用iphone打燈,可以用張普通白紙包住iphone既燈,過濾下唔好甘光 :61:
強光打得特別, 呢只好正又好玩
Thanks for sharing, support good post!
回復  figo2007

ching~你個隻好靚仔了~
sonsonsun 發表於 2-8-2012 04:18 AM

係少了一粒鈕
避彈衣冇除過,好怕佢D"魔術貼"貼唔番,
所以暫時未見到有Sad,
希望唔中啦....!!!!!!!!!!
Son大又中毒???
cavslbj 發表於 2-8-2012 07:22 AM

軒,
你要對son加多幾錢肉緊呀:DD
回復 68# Softsong

多謝ching指教!小弟受教了~:43:其實我想做到佢有電筒燈既feel~點攪好?:67:
回復 72# kafai1978

kafai大唔怕架~我雖然有sad係
避彈衣但都除左好多次~冇事:66:
最多買過年勁D既~貼過D貼紙:58:
回復 71# figo2007

hahaha~你比我幸福啦:51:
回復 70# Kolzz

thx la ching!:77:
對不起,您兩次打飛機時間隔少於 20 秒,請不要灌水!
回復 69# toysfans

好好玩架~你睇我個隻D三樓就知~:47:就係我玩得多~:63:
回復 66# hime09

ching係新加波?駛唔駛幫你搵下?:57:
回復 63# cavslbj

我冇ca呀!!!!!:63:
回復 61# cavslbj

hahaha~中gordon毒~:68: