Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] TDKR 1/6 vs 1/4

Ordered both scales too  x 2
bunchan 發表於 3-8-2012 01:47 PM

Ordered both scales too  x 3
我最初只訂1比6,就算去動漫都無訂(我朋友排左3粒鐘,問我要唔要1比4Batman,我都話唔要),但今日行過HT,見display出來,望左成分鐘,再望番隻1比6,好似中咗降頭敢,走咗去排隊落訂,好彩只係排左10分鐘倒。
1/4係正...不過我就對1/4冇咩感覺 ,,而家1/6都玩唔掂,,,仲要玩埋1/4 就真係為FIGURE而做奴隸:oh:    仲緊要而家咩都貴...人工又唔加:help:  咁就係遲下好難合作落去:angry:
1:4 就係比佢霸氣同震撼吸引..
頭像被屏蔽
沒現貨...光看圖能比個什麼??......
Vendetta 發表於 5-8-2012 07:03 PM

師兄你吾係香港淨睇圖梗係無得比啦 , 我地1/6 又睇過 , 1/4 又見過 , 點解吾比得 ?

應該咁講 : 沒看過現貨 , 說個甚麼道理??.........:?
1/4 張單有冇霸氣?{:2_113:}

期望準時出到喇!
頭像被屏蔽
我已諗埋點樣display,插把usb電風扇仔係隔離吹住佢件斗篷,盡顯霸氣:67:
回復  dvddvdhk

還在期待H記大貨好過辦?...好不好再等個1年半以後再說吧!!.....
Vendetta 發表於 5-8-2012 09:50 PM

我見其他師兄都當你透明 , 咪諗主同你玩下啦 , 你鍾意既M記又好準時咩 , 一年出幾多隻大貨呀 ? 爛腳爆膠就當睇吾到 , 我都係回埋你呢一次 , 費事拉底自己既層次 , 你鍾意閙ht又好 , 支持m記又好 , 吾關我事 , 對你呢d偏頗既言論 , 真係不肖一顧:ar:
回復 84# emilykls

嘩!!!諗起大大E個構思,,,,,真係不行鳥........:71:
完成後記住整套片分享一下
我見其他師兄都當你透明 , 咪諗主同你玩下啦 , 你鍾意既M記又好準時咩 , 一年出幾多隻大貨呀 ? 爛腳爆膠 ...
dvddvdhk 發表於 5-8-2012 10:33 PM

而家咩玩具都係要訂又要等架啦,除非好似eb咁冇人夠膽訂就另計啦……
新手一問
1:4 batman幾錢?
thx
我除了玩HT,仲有玩其他玩具,遠5好講,最近開始派貨隻EX黑三一,都d遲左成半年先派,如果大家熟這間公司,遲半年已經覺得早左了。
還有,聖衣神話,而家根本5訂就好大機會食炒價!仲要鬥快訂,人馬兩天已經訂滿了。仲有好多例子,例如超時空要塞............,
我不是想講HT遅派貨是應該,而是而家玩具行業,不知幾時開始變到而家咁,香港出品係咁,玩具大國日本也是,苦了我們玩家,但大部分都係咁,可以點...........
我知點解官圖有d怪因為佢用咗笑咀