Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] TDKR 1/6 vs 1/4

我兩隻訂哂,因為我大愛 Batman!:71:
1/6 騎 Batpod,1/4 做動作,富豪級享受
neoneo 發表於 1-8-2012 08:49 PM

完全同意!!!!!!!!:D
老實講1/6頭雕比1/4似,所以我都放棄訂1/4的想頭…
二來可能岩岩玩Hot toys, 其實$15XX已經係負擔,何況3K…
有錢既ching當然兩隻都入啦,但如果2選1我都會揀DX12+Bat-Pod~~
雖然兩隻我都有訂 如果知道有 1/4 會出 , 應該吳會訂 1/6
nlhung2005 發表於 1-8-2012 09:38 PM

我幫你原價收左張單去 :he:
雖然兩隻我都有訂 如果知道有 1/4 會出 , 應該吳會訂 1/6 !  吳知點解1/4 有一種魔力:75:
回復  coltrane

有錢人
bender 發表於 1-8-2012 08:47 PM

我都訂晒,但點解我覺得自己係窮人黎............:31:
我都訂晒,但點解我覺得自己係窮人黎............
emilykls 發表於 1-8-2012 09:46 PM

我都係窮人 , 而家只係買緊期貨咁 , 比少少訂 , 佢又慢慢先出貸 , 咁先延續我地既生命 .
回復 1# bender

1/6
地方所限,只選1比6:31:
唔會入1:4,絕對唔係錢既問題,係地方既問題。
其實係早幾個月前知道tdkr會重出batman,已經賣左隻dx02唔想儲咁多,奈何依隻1/4成set full gear咁擺係我眼前,真係俾到我失而復得的感覺,如果隻dx12有full gear的話,呢隻1/4我真係唔會考慮,哈活今次俾你足到路,我底輸:53:
2隻都會
等1:4 joker
好大機會出
1:4 is really awesome, but too BIG for me! pass!
頭像被屏蔽
回復 1# bender

本人只訂了1:4 , 因自己未有BATMAN,再加埋係會展見到實物真係頂唔住.....
看大大D圖,,係發覺隻1:6個空甲比1:4低左D