Toysdaily 玩具日報

查看: 4133|回復: 15

[Medicom] 好開心唔使迫 - 一圖流 Darth Maul Reissue Ver

當人人都講動漫節、Hottoys講到興合合,呢隻好鐘意嘅Darth Maul已靜靜雞番出,好開心!:43:

:
幾錢呀師兄???????
有冇多d相睇下呀?:handshake:
回復 2# 有性格

差唔多十五魚,肯定買貴咗,不過等佢等得太耐喇,豪比佢!:79:
回復 3# Keroro軍曹

師兄呢隻只係番出,基本上同幾年前嗰隻一樣,不過12吋Darth Mual都冇乜嘢揀,網上已有好多report同靚圖睇喇,我得部iPhone 無謂獻醜嘞!:64:
其實現在MEDICOM 香港代理係邊間?
現在MEDICOM既野貴左好多,
我對上一次出Darth Mual 係HT訂880咋
MEDICOM 12" 個價咁多年都無點加過... 香港買就貴左成倍
回復 6# kevin6

師兄我都唔清楚, 亦知入得貴, 正常價應該約13魚左右... 不過香港真係有問題.. 一隻Ultra Act新出都可以由三百上六百.. Hottoys 大排長龍三粒鍾你就知啦...
:71:
我都打算入
請問大大關節鬆唔鬆?
回復 8# GTO

未玩過Medicom唔識比較, 相對HT嘅腳關節係有啲鬆, 因為新唔影響企..耐咗都有啲擔心..:(
頭像被屏蔽
回復 6# kevin6

M記公仔定價近年平均加了三至四千円, 由萬二円升到萬五六一只, 共25%上升, 限定更貴。

再加上港元對日元匯率由五年前的六算升到現在的十算, 共70%上升!

兩種力量下, 唔計香港经商成本上升, 純香港售價便要doubled! (1.25 X 1.7 = 2.125)
我仲係keep住SS果隻,當年3魚半,真係抵玩。
回復 11# chankb

數口好堅!!!! :68:
回復 13# darknight

聽人講啫
[quote]我都打算入
請問大大關節鬆唔鬆?
GTO 發表於 29-7-2012 12:30 AM [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6373277&ptid=188423

之前聽超人黃Sir講話呢隻改左用新Body,唔會好似舊嗰隻唔玩都D關節會自動斷開:71: