Toysdaily 玩具日報

查看: 35401|回復: 40

[新品消息] CBC SP002 - 城戶沙織(雅典娜)~

CBC特別版系列繼上年第一彈SP001黃金天馬星矢後, 今年再於動漫展優先發售第二彈SP002 - 城戶沙織(雅典娜)~:shiny:  呢隻雅典娜穿上女神聖衣嘅形態, 都算千呼萬喚咁推出呢......始終暫時未推出過雅典娜聖衣呢.....雖然今次只係CBC系列, 當然希望快啲推出埋聖衣神話嘅雅典娜聖衣啦~:handshake:
講返今次呢隻CBC雅典娜, 叫得特別版, 當然包裝都會有別於之前嘅CBC系列啦....:) 而且今次呢隻雖然唔係會場限量2000隻嘅黃金電鍍版本, 但相比之下就更抵玩喇, 因為盒內附送多一個頭盔, 可以自行配戴頭盔, 玩法會比18K版更多呢~:71:

今次SP版包裝更華麗同大盒呢~:58:

普遍版盒內附送頭盔, 可自行配戴~:71:

QC上色尚算唔錯~:36:

戴上頭盔後嘅全套聖衣模樣~:52:

CBC系列當然會有燈座啦~:34:

期待快啲公佈推出聖衣神話嘅雅典娜聖衣呢~:handshake:

Very good!!!謝謝分享~~
Very good!!!謝謝分享~~
玩具日報記者 發表於 27-7-2012 08:21 PM

唔洗客氣!!!:)
你好快手喎:^
咁多玩具玩
頭髮做得好正,聖衣都好靚
但我覺得樣真的麻麻
你好快手喎
咁多玩具玩
cybster 發表於 27-7-2012 08:32 PM

都唔係吖.....今日仲要比Trevor撞到.....一齊入咗CBC金牛同獅子.....:love:
呢期真係大出血呀.....:70:
頭髮做得好正,聖衣都好靚
但我覺得樣真的麻麻
卡妙 發表於 27-7-2012 08:56 PM

其實都算做得唔錯啦......睇睇吓都接受到~:)
淨係睇相就知係ray文兄出品:shiny:
淨係睇相就知係ray文兄出品
F.S.飛煞 發表於 27-7-2012 09:35 PM

咁利害......因為特別影得差呀..............:DD
咁利害......因為特別影得差呀..............
ray文 發表於 27-7-2012 11:00 PM

係因為認得出你d相既style:(

入黎支持下先...
呢隻抵玩又正...
QC方便還可接受...
係好多「積」,唔知點講...

本來無儲開這系列 依家睇完搞到我好想敗添:50: 等陣去動漫展再諗!!

自問不是驗屍官,但呢隻CBC雅典娜的QC真的不太好,尤其是頭盔的邊, 有幾盒都有破損, 咁都出得街.  我昨日揀左好幾隻至揀到合心水既。 :42:

:71:
面相係有d怪...不過都可接受
睇完展覽...期待下隻教皇:shiny:
自問不是驗屍官,但呢隻CBC雅典娜的QC真的不太好,尤其是頭盔的邊, 有幾盒都有破損, 咁都出得街.  我昨日揀 ...
傲龍未展 發表於 28-7-2012 09:36 AM

我都揀左兩三盒...
好多隻都出事...
原來諗住再揀...
不過見黑面就算...