Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ray文

[新品消息] CBC SP002 - 城戶沙織(雅典娜)~

Q版黎講都唔錯~

(不過真正千呼萬喚既 雅典娜神聖衣 應該唔係Q版...)
Q版黎講都唔錯~

(不過真正千呼萬喚既 雅典娜神聖衣 應該唔係Q版...)
人仔貓 發表於 28-7-2012 03:02 PM

呢隻都唔差喇......不過大家當然更期待正常比例嘅神話快啲出啦~:)
我今日響會展買左,我覺得QC麻麻,頭髮同面有問題。
我今日響會展買左,我覺得QC麻麻,頭髮同面有問題。
馬仔 發表於 28-7-2012 05:37 PM

其實呢隻雅典娜真係要細心啲睇吓....因為啲電鍍位差少少咁....所以要揀多幾盒~:78:
頭像被屏蔽
this one is the one cost 2000? or normal edition?
this one is the one cost 2000? or normal edition?
hime09 發表於 30-7-2012 03:44 PM

我呢隻只係普通版嚟......唔係18k限定果200隻呢~:58:
隻18k冇得除頭盔架~
頭像被屏蔽
thanks for letting me know....I think normal edition is good enough
thanks for letting me know....I think normal edition is good enough
hime09 發表於 30-7-2012 03:56 PM

冇錯呀, 平靚正~:71:
睇左4盒...都唔得...(係好明顯一鐽鐽唔知咩黎...一係就電鍍位出事...)
叫條女拎多盒黎....
呂0知係唔係個心虛虛地....覺得佢面已西....
好彩LEE盒睇落冇乜野...(只限隔盒睇到既位) :31:
返去開後面電鍍位有條""拉花"":56:
睇左4盒...都唔得...(係好明顯一鐽鐽唔知咩黎...一係就電鍍位出事...)
叫條女拎多盒黎....
呂0知係唔係個 ...
briankk 發表於 30-7-2012 04:14 PM

係呢, 雖然今次隻女神做得唔錯, 但QC比起黃金就差少少呢~:38:
叫條女拎多盒黎....
呂0知係唔係個 ...
briankk 發表於 30-7-2012 04:14 PM

係呢, 雖然今次隻女神做得唔錯, 但QC比起黃金就差少少呢~:38: