Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure (更新高清大圖)

本來唔想再掂1:4....點知又俾你毒到:^......唔怪得D人咁憎HOTTOYS 啦:DD......克人憎:blame:
版主從此要開多個1:4 人偶專區同1:6交通工具專區
alan1128 發表於 27-7-2012 10:21 AM

其實學其他台咁,,,
分做  HT 區,,, ,  EB 區 ,,, 3A區....同其他細廠區....

就搞掂晒LA>...
有幾難呀......
第一隻1/4要比HT了.................
仲有睇個勢,DX12好大可能有超級VIP價了....:76:
HT呢隻1/4嘅TDK,對於玩開12吋嘅玩家,真係好難抗拒。一見官圖係有「死嘞,呢次又敗俾HT了」嘅感覺!尤其定價同Monger差唔多,真係無得輸...
回復 118# bunchan

thanks for the information!
回復 131# kmtang

you are welcome :71:

要帶好多cash:80:
頭像被屏蔽
3 個頭
AL986S 發表於 27-7-2012 11:15 AM

達哥竟然入EB:50:
我諗佢應該都係鍾意Begins套Suit
話者係之前追唔到之前HT隻Begins套Suit
剩係個人頭都蠃十9幾個馬位……
達哥竟然入EB
我諗佢應該都係鍾意Begins套Suit
話者係之前追唔到之前HT隻Begins套Suit
kenny52494 發表於 27-7-2012 01:14 PM

達哥好早已經玩ht野啦
隻eb似係bill爺送俾佢玩
諗住等VIP價收個人第一隻BATMAN 1:6 ,,,點知E家要攞多十幾魚出來........
E隻真係對我地E D 初入坑的人士,,,好難抗拒~~~~~~~:*
HT呢隻1/4嘅TDK,對於玩開12吋嘅玩家,真係好難抗拒。一見官圖係有「死嘞,呢次又敗俾HT ...
童虎 發表於 27-7-2012 12:08 PM

Agreed with you. This is my 1st 1/4 :35:
頭像被屏蔽