Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure (更新高清大圖)

EB有現貨?!...呢樣巧吸引喎~~~(即有得玩)

XDD
佢以前小龍D可動眼比人插爆 , 仲夠膽出咩?
AL986S 發表於 27-7-2012 11:22 AM

比人插就要改,但佢嘗試改進都唔試就放棄.............
頭像被屏蔽
標標生性LA!吾好成日玩車LA!
吾好只得個定價進取好吾好(好很貴)!?
今次輸左九條街了!
頭像被屏蔽
回復 114# akiaki

米系,差2鱼,我买HT啦。。。EB个至2牛都真系比多
batman 要落幾多訂?
回復 117# kmtang

1牛5鱼
回復  akiaki

米系,差2鱼,我买HT啦。。。EB个至2牛都真系比多
bunchan 發表於 27-7-2012 11:34 AM

YES!2牛都真係比多:63:
人地HT現在又發光眼,可動眼,真人頭就大家有(邊個做得好D不用說)
質素又不是好,大肚無胸肌!佢現在勝在咪有大貨即玩LO!
其實佢出得好,BATMAN FANS係吾介意入曬這兩個的,反正不同衫。
無對比已經覺得差,有對比就死多十錢重LA!
好正 !!! Batman 1/4 有乜理由唔做可動眼同換咀,
Enterbay 做 3 個頭出黎真係低能兒做法,
如果有大大覺得 ...
將莖牽 發表於 27-7-2012 09:03 AM

RIGHT>........
EB 3個頭,,,
抵食夾大件咩,,,,,
一枝棍 control 一隻眼改唔到

一枝棍 control 一隻眼 (PERS) 好似話 HT 申請左專利
AL986S 發表於 27-7-2012 11:33 AM

個隻小龍我都有,其實慢慢搞唔難應付.
回復  desmond1977

無得算架喎~~靚成貢!!!..點算!!!!???

XDDD
fof 發表於 27-7-2012 09:23 AM

~~~~~~~~~~
完全同意:66:
寧願做3個頭都唔用可動眼,你好野:(
回復 123# whitedol

HT个只系PERS ga bor 大大
回復  alan1128

大头怪Batman
bunchan 發表於 27-7-2012 10:18 AM

可以當 Q板玩~~~~~~~~~~