Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure (更新高清大圖)

如果有錢我都想訂~~1:4 擺出黎會好好睇
回復 78# bunchan

佢比人笑都底死啦.....夠膽出隻高叉底褲版batman!!!!
侯活真係唔識做生意,第一炮1/4做平小小當做勢,宣傳點都好,吸收到一大班人入1/4(始終size大好多人都有顧慮),順便將商業對手徹底擊敗添,打後出嘅嘅先慢慢上番個價都未遲.
有飛出去訂既衝動
呢隻1比4真係令到我有的心動....今晚去睇過實物如何先訂
ht應該會出埋joker...佢唔會咁好死唔吸水
回復 83# woowoobb

隻skeleton咩價錢?可能skeleton係低價呢!始終batman又唔驚你唔訂......terminator就窄少少啦!!
頭像被屏蔽
有齐晒第1,2,3 既配件。。
回復 83# woowoobb

候活係曲線話俾大家知,做1:4係唔平,我都要賣三K唔好再話EB賣2K7係進取啦
回復 82# alan1128

無辦法本身begins版本就係咁,跟本係兩隻Batman嚟
回復  woowoobb

候活係曲線話俾大家知,做1:4係唔平,我都要賣三K唔好再話EB賣2K7係進取啦
chungyuihing 發表於 27-7-2012 10:34 AM

首先未知標嘢個隻有咩配件跟,暫時比較唔到住嘅.
回復  woowoobb

隻skeleton咩價錢?可能skeleton係低價呢!始終batman又唔驚你唔訂......terminato ...
alan1128 發表於 27-7-2012 10:31 AM

個棚骨真係唔知幾錢,賣點應該係電鍍上色.
回復 79# alan1128

願聞其詳
回復  kmtang

大大都系今日去?
bunchan 發表於 27-7-2012 10:22

今日去, 拎CA同gordon, 訂mark 7, 而家要訂多隻Batman!
回復 76# shanseanjean2

如果好多師兄之前話1:4要detail好多,我堅未睇出同DX12有多大分別