Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure (更新高清大圖)

回復 61# etr01

1:4 頭又點可以用在1:6 身上呢....師兄!!!
成班打手,講到咁誇張
回復 66# alan1128

:50: 大头怪Batman
嘩~~~~尼個價~~抵到爛~~XDDDD沒有不買的留意~~完美~~~人生點都要有1只1:4既batman既~~~我選擇了HT~~~~~~~~~ ...
apm 發表於 27-7-2012 10:15

咁都要有標野o既存在先有呢隻 HT 1:4 o既,
所以 EB 真係唔好執住 :58:
回復 65# etr01

你可參透第一頁圖.....眼見幾多....就係個d.....頭可動!!
呢只真係......擺你命3k...... 話時話, 呢只batman唔係12” 
係咪唔應該放呢個區??:66:
期待實物,一陣見∼
回復 67# shanseanjean2

咁你會唔會入返隻呢??
櫃放唔入但會拎出黎display! like my avatar!
版主從此要開多個1:4 人偶專區同1:6交通工具專區
回復 73# kmtang

大大都系今日去?
回復 72# alan1128

係唔錯既,不過我唔會入了,只係放大左既1/6,無咩特別驚喜
e廠嗰隻可以收皮~~~
Bun168 發表於 27-7-2012 09:30 AM

我又o吾想e廠收皮, 無佢出 1:4 , 又迫o吾到 ht 出 1:4
而家甘互出正野先有進步 :71:
宜家镐到EB果只真系比人笑lor......
回復 76# shanseanjean2

對呢度好多狂迷黎講(包括我).....呢隻1:4都好吸引!其實同dx12都有好多唔同!
頭像被屏蔽