Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys TDKR 1/4 (UPDATED at #94)

回復 56# bunchan

第一砲用dx做勢??咁係唔係dx001呀?? haha!!!
頭像被屏蔽
回復 59# alan1128

hahahahhahah....可能系wor
If EB quality is OK, I think all Batman fans will go for it while HT TDK still a long wait.
佢出D野又慢,配件少,價錢又貴,最近MlB總出得差!
買佢D野D人先慘!
akiaki 發表於 24-7-2012 09:45 PM

1000 x agree
頭像被屏蔽
BILL係慘, 佢係有HEART, 但真係唔抵幫......
theredsneverdie 發表於 24-7-2012 09:37 PM

有HEART就唔會比D垃圾 body 人 la
佢出D野又慢,配件少,價錢又貴,最近MlB總出得差!
買佢D野D人先慘!
akiaki 發表於 24-7-2012 09:45 PM

講得好:71:
........................
講真我都有買eb州長同leon,係,呢兩令我對eb有番信心,點知隻mib又令我放棄佢.
頭像被屏蔽
其實世界就係十分殘忍, 由恐龍年代到今日人類高度文明, 遊戲規則只有一個, 就係弱肉強食. ...
鳳凰涅磐 發表於 25-7-2012 11:09 AM

CHING~有道理~
只怪 bill 仔一次又一次令人失望
BILL最大問題係件貨未出,又未知成唔成功,就自吹自擂
次次都係咁,邊有人睇你台戲?
幾時見HT有賣花讚花香?係得既,我自然會買,出唔掂,送比我都嫌阻定:angry:
一定要活動眼珠,我買咗EB隻Rambo,剩係可以擺向右邊望的post!所以你話活動眼幾緊要!:53:
可動眼對擺 post 真係好有幫助.
真係有得對比,EB大獲啦!:42: