Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys TDKR 1/4 (UPDATED at #94)

回復 474# MAX

咁1/3 DD咪都可以放呢區?
回復  MAX

咁1/3 DD咪都可以放呢區?
fatestay 發表於 26-7-2012 05:21 PM

建議綜合玩具討論區:64:

綜合玩具討論區論區版規及聲明

討論範圍:任何動漫角色可動人偶、PVC、扭旦及其他玩具綜合討論
eg: 龍珠(PVC�SHF�扭旦),ONE PIECE(POP�SHF�扭旦),北斗之拳,JOJO,光之美少女(SHF),萌系,nendoroid,figma(人物),武裝神姬,所有動漫女角PVC,Blythe,Philip,Jenny,Barbie….. 等玩具討論。

亦包括其他玩具如家具盒旦、小動物旦、Pokemon、TOMICA及其他民用交通工具/現實軍事成品等。
回復 371# cavslbj
係呀!要再努力做上兵!
睇佢正式官圖出咗再加埋睇價錢決定入唔入
woowoobb 發表於 26-7-2012 04:31 PM

直情睇實物啦!!~~~~~~~~:79:
Can any Ching notice any difference between HT 1:4 TDK and DX12 besides the size and the may be more details on the weapons?
12"只係個統稱, 即使好多1/6都唔係真正係12"的,其周邊產品都屬於本區的...
例如相應比例的家具, 載具. ...
MAX 發表於 26-7-2012 05:00 PM

人大釋法~~~~~~~~:@
有幾多師兄決定左入1/4 tdkr batman??想聽下大家會訂既不同原因! 因為size大亦同1/6分別不大!!!大家分享下! ...
alan1128 發表於 26-7-2012 04:26 PM

我睇價錢才決定~~~~~~~~~:67:
做cd rom仲好,無謂大字標題俾人窒啦。
cavslbj 發表於 26-7-2012 05:47 PM

軒大,
呢到係咁ga,
唯有講小幾句囉
回復 483# E神

我地唯有搞小圈子(Whatsapp):x
有冇人幾多錢?...............
回復 334# cavslbj

Ching你有你嘅道理!
頭像被屏蔽
回復 308# cavslbj

有好有唔好啦:^