Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys TDKR 1/4 (UPDATED at #94)

哈哈。星期5睇下先
cavslbj 發表於 26-7-2012 08:01 AM

在下估計ht會Friday 會場收1�4batman訂:x
有能力做得好先買版權啦
cavslbj 發表於 26-7-2012 08:05 AM

算了!EB 上次mib都中了蕉,對eb已絕望
頭像被屏蔽
唔通DX12套甲刻意留一手(好似在佈上貼膠甲),就係為呢隻1:4鋪路?:58:
係woo...不過其實會唔會兩間都買到同樣既版權
cavslbj 發表於 26-7-2012 09:30 AM

唔會囉!! 唔係咁貴買個版權做咩!! 梗係獨家啦!!~~~~:67:
我係第二度見到呢個有關明天開訂既嘢, 唔知堅定流:

有"兩個哥哥帶一個小孩,早上或下午有official會馬上update".
頭像被屏蔽
D甲邊好利一D都吾自然好硬CUT感覺,:Q
而且第二張好明顯用PS 攪過腳D高光,而且攪到一拂拂,:49:
可能睇實物先有答案:o
U right..that's why I give it up...
cavslbj 發表於 26-7-2012 10:10 AM

睇下算!比錢no la
唯有帶credit card...人流多唔袋cash la...
cavslbj 發表於 26-7-2012 10:09 AM

Ht 正常係會埸係吾收card
回復 383# ckc882000

逼住要带Cash????
回復  ckc882000

逼住要带Cash????
bunchan 發表於 26-7-2012 11:37 AM

如果ht訂野係要cash ,不過師兄可打去ht問問
cavslbj師兄你都好勁喎,一頁15層都係你嘅,仲要係幾頁都係咁,
灌水功力真係無人能及,
但係我有小小疑問,有時我連續回得太快個網都唔比我咁做,
咁你咪即係全日對住?唔洗返工?
回復 385# ckc882000

嗯。。。问下都好 ~~~:45:
我係第二度見到呢個有關明天開訂既嘢, 唔知堅定流:

有"兩個哥哥帶一個小孩,早上或下午有official會 ...
coltrane 發表於 26-7-2012 09:46 AM

ching,你句野甘玄既?小弟唔係好明咩意思:?