Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys TDKR 1/4 (UPDATED at #94)

佢出D野又慢,配件少,價錢又貴,最近MlB總出得差!
買佢D野D人先慘!
akiaki 發表於 24-7-2012 09:45 PM

佢幾時先可以爭番次氣比我地睇下呢 , 想支持 , 都支持佢吾住 .

睇武器都好吸引!eb個隻真係比下去...
佢出D野又慢,配件少,價錢又貴,最近MlB總出得差!
買佢D野D人先慘!
akiaki 發表於 24-7-2012 09:45 PM

咁又唔好咁講,唔好用個慘字,佢唔收訂,又無用槍指住你迫你買,你地自願去買!
希望 hottoys 可以出 1:4   bat wing :34:
回復 31# Endless

冇錯!catwoman係好關鍵!訂埋就安心等收貨!
1:4....睇相當買左啦:75::75:

訂埋 CW 就收爐
希望 hottoys 可以出 1:4   bat wing
toys991 發表於 24-7-2012 10:31 PM

1:6 都大成咁,仲嚟1:4 :30:
呢隻中~~~~~~~~~~:70:
呢隻中~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 24-7-2012 10:51 PM

又中:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
:59::59::59::59::59:
如出1/4的Batpod or bat tumbler我就真係要租間工廠大厦先得。The Bat or bat wing 1/4 要好似古天樂咁有heart or $$先得。
D件精细過eb 好多。。
晤知HT 會晤會整隻1/4 joker 呢? 係就buy :34:
唔知1/4有無活動眼呢
放大DX12  2/1 對眼唔識郁 都無用啦

Hottoys 1/4 TDKR BATMAN 討論

因為Hot Toys 第一次出1/4
仲要出我至愛TDK系列 BATMAN
所以好興奮 不過又好擔心 所以開帖同咁多位討論

放大左DX12 二分一
應該易做過DX12 會精緻D

不過對眼唔識郁 都好怪姐.. 唔知會唔會有DX專有既活動眼呢?:63:

配件方面 唔會只跟DX12放大二分一既配件呱

會唔會有新野跟呢?

個盒有幾大呢.. 幾時先有官圖睇呢:35:

價錢方面 我估 2500 ~ 3000