Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys TDKR 1/4 (UPDATED at #94)

不過又唔明,,,
大陸的人,唔識分邊咩產品係比較好?
定係 大陸人有米到 ht /eb 出咩都入???
E神 發表於 24-7-2012 07:54 PM

大陸人早幾年真係好有米,而家應該差D~早兩年去日本買野,當我仲慢慢揀既時候,D大陸人已經成埋衫拎左去比$,可見佢地係唔會理SIZE,款式!!!
我以前都覺得EB好慘,下下比HT追住打....但當想撐佢既時候,佢又出得咁差!!!我唔介意佢價錢貴,但接受唔到佢收得貴又出得差!!!
i want 1/4 the bat:66::66:
回復 31# Endless

新婚禮物, 其實到現時都係得幾張PAPER, 無野玩...
咁將來出舊版CATWOMAN 同企鵝你唔會買?? 只係鍾意新BATMAN??
頭像被屏蔽
其實都有 D 分別o既
EB 係 Begin suit, HT 係 TDK,
睇下大家鍾意邊隻囉
咁…要睇埋HT 個隻至決定到入邊隻喇
雖然大家唔同套suit 但1/4真係要嚴選
重有個地台 希望同DX一樣專業啦
我最想HT出1:4CATWOMAN啫。:D
一隻係Begins sute,一隻係TDK+TDKR
一隻即場賣,一隻仲雕緊支槍,照計貨期最少係2013年第三季.
我玩完隻EB,賣埋出去,TD都未出啦.
華納先冇咁笨實,我理得你邊個做得"最好"
畀晒所有拉臣一間公司,冇其他對手,點樣加價賣版權畀人.
其實EB只要安安份份,唔係太甩轆,準時交到貨,好過好多打死一世工O既人

呢隻又話必死,O個隻又話必死,
我真係好想知EB會點樣死得好慘.

世界咁大,Batman係DC最紅O既超人呀,
除非EB雕左隻火柴人,個頭雕係甘小文監修啦,否則點會賣唔晒呀?
EB而家都冇話過要打HT,
相反,係因為HT帶起一班追求電影FIGURE的客人,
而佢O既商品好明顯係供不應求,
呢批用家係會追野買,買完HT都唔夠,自然就追EB.
佢不知幾唔想HT熱潮退卻添,
相反,冇EB久唔久整隻Batman,整隻Rambo出黎,HT又會懶,唔會咁努力出新野.
睇住黎打?各有各做JE.
最終死o既係閣下個荷包咋.
呢隻又話必死,O個隻又話必死,
我真係好想知EB會點樣死得好慘.

一隻係Begins sute,一隻係TDK+TDKR
一隻即場賣,一隻仲雕緊支槍,照計貨期最少係2013年第三季.
我玩完隻EB,賣埋出去,TD都未出啦.
華納先冇咁笨實,我理得你邊個做得"最好"
畀晒所有拉臣一間公司,冇其他對手,點樣加價賣版權畀人.
其實EB只要安安份份,唔係太甩轆,準時交到貨,點會死呀?

世界咁大,Batman係DC最紅O既超人呀,
除非EB雕左隻火柴人,個頭雕係甘小文監修啦,否則點會賣唔晒呀?
EB而家都冇話過要打HT,
相反,係因為HT帶起一班追求電影FIGURE的客人,
而佢O既商品好明顯係供不應求,
呢批用家係會追野買,買完HT都唔夠,自然就追EB.
佢不知幾唔想HT熱潮退卻添,
相反,冇EB久唔久整隻Batman,整隻Rambo出黎,HT又會懶,唔會咁努力出新野.
睇住黎打?各有各做JE.
最終死o既係閣下個荷包咋.
我要可動眼:no:!!!!!!!!!!!!
頭像被屏蔽
会晤会 DX 既 1/4呢????
Toro 兄 , 小弟係甘小文迷 , 如果真係有公司搵甘小文監修個頭雕 , 最好係檬眼堅 crossover Batman , 我 ...
AL986S 發表於 25-7-2012 10:02 AM

加個旦家妹CW就正,再出埋1/4咸球,必入:74:
如果1比4 THE BAT.....似BB車咁既SIZE....:^