Toysdaily 玩具日報

[鐵道] 常威的火車世界

勁ar ching!!
本人雖然對街景冇愛
不過可以睇到ching既好文+好圖真係一件快事:$

多口一問: ching 有冇計過由開始到e加total 買左幾錢?
常威兄你好, 想請教一下, 在權記買的那幾款產品價錢是特價或是什麼嗎?
因小弟也有到過權記一遊, 印象中價錢 ...
jackjackjack 發表於 1-8-2012 08:28 PM

權記盒面個價其實仲有discount架!開口問下就得架啦!:he:

當然,仲要加多幾分靚仔,咁就如虎添翼嘞!:)
勁ar ching!!
本人雖然對街景冇愛
不過可以睇到ching既好文+好圖真係一件快事

多口一問: ching 有冇 ...
神打魔帝 發表於 2-8-2012 10:06 AM

冇detail計過!:(

條街我諗大約............二千幾蚊啦!(未計火車、路軌):shy:

火車就如果將全部買左咁多套、路軌,加埋大約..........大約.........二萬幾啦!:(
權記盒面個價其實仲有discount架!開口問下就得架啦!

當然,仲要加多幾分靚仔,咁就如虎 ...
常威 發表於 2-8-2012 10:15 AM

趁熱鬧咋。hi。bye
冇detail計過!

條街我諗大約............二千幾蚊啦!(未計火車、路軌)

火車就如果 ...
常威 發表於 2-8-2012 10:20 AM

哇塞...:50:加加埋成三皮幾,如果比老虎知道要用咁多m,等間好似偉文咁,要等價交換咁就pokka鳥....:cool:
常兄,您好!

「原理係巴士站底部有粒磁石,當巴士車頭底部接觸到後,巴士既程式就會cut電,並著車尾紅燈,十秒後再起動!」

我想請問架巴士是否凡遇到磁石佢都會停10秒呢?
常兄,您好!

「原理係巴士站底部有粒磁石,當巴士車頭底部接觸到後,巴士既程式就會cut電,並著車尾紅燈 ...
三四郎 發表於 2-8-2012 11:10 PM

首先,如果另外搵鴨寮街果d磁石,有可能磁力太強吸住架車行唔郁!太小又可能唔識停!所以要試!

至於10秒黎講呢!照理論係識停就識行,不過小弟未試過,要試左知肯定!:64:
Ching 恭喜你入左呢個深淵  :77:
回復 68# 常威

多謝常兄解答,祝常兄的城市的規模日益壯大!
搞到我都中中地...謝謝分享常威兄:handshake:
回復  常威

多謝常兄解答,祝常兄的城市的規模日益壯大!
三四郎 發表於 3-8-2012 09:30 PM

已我所知,常大人版圖有限,城市的規模日益壯大機會應該不大.....:67:
已我所知,常大人版圖有限,城市的規模日益壯大機會應該不大.....
ekim11 發表於 4-8-2012 08:51 AM

:DD大正解~~~

不過有時有D野.....好難講o既~~~:p
大正解~~~

不過有時有D野.....好難講o既~~~
panzer_jimmy 發表於 6-8-2012 07:59 AM

已我所知,常大人版圖有限,城市的規模日益壯大機會應該不大.....
ekim11 發表於 4-8-2012 08:51 AM

錯啦.....常總個後庭可無限塞入...雞脾,排九,麻雀,水喉,士巴拿......區區幾條路軌大廈.....有幾難呀:ar:
錯啦.....常總個後庭可無限塞入...雞脾,排九,麻雀,水喉,士巴拿......區區幾條路軌大廈.....有幾難 ...
Warmblood 發表於 6-8-2012 10:35 AM

飄來後庭之香~~~~~~大家啅我先~~~~~~~~~~~:52: