Toysdaily 玩具日報

查看: 4949|回復: 31

[分享討論] Hottoys漫限定版有感

同好多CHing一樣我抽第1Round (海盜女& Gordon2隻)衰咗:63:......!殊不知上個禮拜4收到Hottoys email第2Round 中咗:71:!於是今日去Hottoys比錢啦。係比錢過程中無意中比我睇到張中籤List(比咗錢嘅人會用橫綫劃走)其實第2Round都有好多人未嚟比錢!?而明天就係最後限期喇!種種現象令我有以下幾點唸法!

1.今次動漫限定版貨量係唔係比上年多好多呢?
2.會唔會因為第1Round好多CHing棄權而第2Round又一樣!?!?所以會有第3Round抽?
3.基於以上原因會唔會Lee次動漫限定版供過於求!?!?遲D Hottoys會有現貨賣呢?

以上純粹個人睇法不喜唔好打臉:68:  另外有無知內幕嘅CHing可以加以指證):77:
好希望有現貨,因為兩次都抽唔到 :63:
可能聽日有第3輪呢 ∼
回復 3# bunchan

我看未必,如出第三輪會比人覺得e 3隻唔得無人要...............:38:
頭像被屏蔽
回復 4# kkkso04010

但系事實上,除左gordon,其他真系無人要啦 (個人意見)
回復  kkkso04010

但系事實上,除左gordon,其他真系無人要啦 (個人意見)
bunchan 發表於 23-7-2012 01:33 AM

我都係想要 gordon:63:
回復 7# kkkso04010

hahahahhhahha 大把大大想要
香港無可能有現貨賣啦,佢賣淨都可以拎去其它國家度散貨
頭像被屏蔽
好希望有現貨,因為兩次都抽唔到
kkkso04010 發表於 23-7-2012 01:28 AM

x 2 :56:
回復 9# emilykls

雖然全世界每款都唔只600隻~(什至一款可能有幾千隻)
但外國同內地都需求大~HT真係唔怕有賣剩既情況出現~
最多咪senD比第二D國家既代理賣埋佢~(例如日本,台灣等地)
(以上純粹個人推測,不必認真~)
其實尼頭比錢,果頭就有貨,即係批貨一早已經做起晒
有幾多唔知,不過總有一日會分晒
但係,買尼玩姐,多唔多貨,矜唔矜貴,有咩關係?
回復  bunchan

我看未必,如出第三輪會比人覺得e 3隻唔得無人要...............
kkkso04010 發表於 23-7-2012 01:31 AM

事實就係唔得無人要...............
個個都想要 gordon ,邊有咁多 gordon 分。