Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys漫限定版有感

係唔係供過於求只係投資者關心既問題
其實尼頭比錢,果頭就有貨,即係批貨一早已經做起晒
有幾多唔知,不過總有一日會分晒
但係,買尼玩姐,多 ...
adidas 發表於 23-7-2012 07:58 AM

但係,買尼玩姐,多唔多貨,矜唔矜貴,有咩關係? <<<<< GOOD POINT!!!
大陸個邊多多都收你呀!!ht有咩好驚!!
查實有現貨都未必買到,唔夠&#21874;排隊黨爭...
買到你又覺得多貨唔矜貴, 買唔到又要嘈, foucs 返落隻figure度, 你究竟覺得隻野正所以買, 定因為限定所以買?

最怕係又要抽,抽中又唔要0既人累死大家
以後D限定又變返排隊黨天下就多得佢0地唔少
希望HT將哩堆ID入黑名單,唔可以再參加
雖然我都抽唔中,但公平最重要
其實抽中冇人去落訂係因為好多人亂用其他人id去抽…
頭像被屏蔽
最怕係又要抽,抽中又唔要0既人累死大家
以後D限定又變返排隊黨天下就多得佢0地唔少
希望HT將哩堆ID入黑名 ...
don328 發表於 23-7-2012 10:15

我都認為抽中唔要的ID放入黑名單係好辦法, 之後每一年真玩家就有多一D機會
有現貨機會可以講等於零,
聖地牙哥係第一站,
台灣第二,香港應該係第三站,
黎緊仲有廣州、上海、馬來西亞、日本...等等,
我相信D貨唔怕散唔到...!!!!!
回復 23# ckc2

浪&#36153;晒D Quota wor
供過於求就一定架啦, 睇下依家Sideshow重有上年動漫BATMAN訂就知. :36:
可能好多人用左屋企人身份去抽,點知中晒,又見炒價唔高,所以咪唔&#25886;囉!..............

我估下喳!:78:
提醒各位CHing今日係第2 round last day比錢! 要去快D! 掛&#21655;8號波Hottoys 可能close!
頭像被屏蔽