Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 超合金魂GX-61大王者:粗玩+玩爛+說明書+還原比例+賽後報告

2隻我都無愛, 不過我都揀左大王者入
好多人等緊3條9咼
fatcheong 發表於 23-7-2012 03:45 PM

之前聽說有間MK樓上鋪賣1牛。
回復  fatcheong

隻大王者真係要好好珍惜...比著第2d廠出..一定無咁好質素,仲要好貴tim..
老文 發表於 23-7-2012 03:50 PM

笨大已經寡頭壟斷,就算質素不好或價錢貴,我們都只有忍咯。。。。。。除非不玩玩具。
真Getter、Mazingaizar , 呢兩隻實食湖啦, 有江湖地位有造型, 唔駛遷就變形合體, 可動性就係笨大既強項 ...
kinis 發表於 23-7-2012 05:13 PM

出$800~1000的高質合金魂??可能等出SR合金并炒到此價更有可能。。。。。
你咁快就KO左佢,G大你先係真正的王者
御遠將 發表於 23-7-2012 07:32 PM

御大以1k就ko大膠王,是格價大王者:77:
回復  gazza1211

那師兄有機會要影埋三一和萬能俠了,等你相片啊
ryu4103 發表於 23-7-2012 07:50 PM

Here you are:

這條link有我上次拍機械人柜的全相。有興趣可以看看:
    http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 4918&highlight=
御大以1k就ko大膠王,是格價大王者
gazza1211 發表於 24-7-2012 12:42 AM

我?邊有資格,我成日買貴左你唔知咋:x
有沒有師兄注意到:近年Bandai的超合膠魂,凡雙腿只能左右張開而不能前後跨步的都賣不好...
師兄為什麼沒萬能俠,三一萬能俠和宇宙飛龍呢?
ryu4103 發表於 22-7-2012 06:39 PM

您無見過佢d收藏,其實好齊....:36:
頭像被屏蔽
 那次選舉中,還有SRX、G7、真Getter、Mazingaizar還未出。希望不要斷line。。。。。。
gazza1211 發表於 23-7-2012 03:40 PM

srx同g7~~~仲有隻gaiking the great~~~~:help:
民調第一位都搞成咁, 對比超合金魂DX既氣勢
呢條line真係凍過水啦
以後下下開親都2-3K一隻合金, 慳 ...
fatcheong 發表於 23-7-2012 03:44 PM

唔會變晒dx掛~~~~我反而唔鍾意dx~~~~:49:
沒錯。可能笨大和代工爲了節省成本,不管是超合金、魂spec、robot魂、SR合金,都用同一款紅 ...
gazza1211 發表於 23-7-2012 03:50 PM

咁大鑊~~~~最多擺買 :@
最近買返套大王者動畫碟來看,其實並不是很好看,為何Bandai會出合金魂?日本人好鍾意嗎?
之前聽說有間MK樓上鋪賣1牛。
gazza1211 發表於 24-7-2012 12:22 AM

呢d機會通常可一不可再, 新v形都曾經見過7-8魚, 最終有幾多人買到:(
srx同g7~~~仲有隻gaiking the great~~~~
黑色三連敗 發表於 24-7-2012 12:48 PM

除了SRX以外,玩完psp機戰,我現在都期望G7合金化。:handshake: