Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 超合金魂GX-61大王者:粗玩+玩爛+說明書+還原比例+賽後報告

甩左件出黎無痛既感覺反而想賣出去, 真係唔係好愛佢, 哈哈
膠係膠左d~~~我對佢有情意結架~~~主要儲左好多佢既貼紙~~~

其實同左体都重手~~~而且合体都好精彩~~~不 ...
黑色三連敗 發表於 23-7-2012 11:14 AM

見到落功夫的地方、不過今回笨大入錯提、日本好多老餅都同我地D亜叔輩一様
無電鍍系死罪:66:
見到落功夫的地方、不過今回笨大入錯提、日本好多老餅都同我地D亜叔輩一様
無電鍍系死罪 ...
tower 發表於 23-7-2012 11:52 AM

唔電鍍都要金屬色~~~~:60:
王者:67::67::67:
笨大俾本土投票跣一鑊啦:(
話時話個價好似回升番...其實在奇趣見過實物..唔覺有問題:67:04s同呢隻二選一..我會攪呢隻
支持,我都好愛大王者,破損個件可以整好嗎?
馬仔 發表於 22-7-2012 05:44 PM

破損個件,是一塊正方形蓋子,有一條牙籤那麼幼膠支,連著ball joint。就算"癡"番,變形時扭動個joint,都會再斷。
師兄為什麼沒萬能俠,三一萬能俠和宇宙飛龍呢?
ryu4103 發表於 22-7-2012 06:39 PM

沒買GX-27的宇宙飛龍。其他三一、鐵甲等合金魂在玩具柜下一層,沒拍進照片裏面。
CHING之前既POST我都有捧場,公喜公喜,我維持我既意見,快D入埋超獸同珍寶3喇
Chandlermok 發表於 22-7-2012 08:29 PM

謝謝捧場:35:。超獸和珍寶還沒有意欲買,但如真的要買的話,會先買超獸。
我隻都入左櫃喇, 其實大膠王都唔係咁差o者, 合體後攞起手都好重手, 分體擺同合體擺出黎都唔失禮架, 破 ...
Mo.P 發表於 22-7-2012 09:48 PM

畢竟那麼大件膠,合體后始終會重手。合體display是ok的。破損件。。。。。。如回答上面大大,醫番都嘥藥費。
睇完樓丨主嘅報告,反而有令我小小想入佢嘅衝動!
buzz 發表於 22-7-2012 11:16 PM

如喜歡、儲開大機械人,可能遲早都會買。
膠係膠左d~~~我對佢有情意結架~~~主要儲左好多佢既貼紙~~~

其實同左体都重手~~~而且合体都好精彩~~~不 ...
黑色三連敗 發表於 23-7-2012 11:14 AM

那次選舉中,還有SRX、G7、真Getter、Mazingaizar還未出。希望不要斷line。。。。。。:79:
甩左件出黎無痛既感覺反而想賣出去, 真係唔係好愛佢, 哈哈
S2010 發表於 23-7-2012 11:29 AM

唔係"甩"咗,係"斷"咗。斷個一刻,我個口情不自禁爆咗個幾次粗口嗰"d"字,還有加震音。
 那次選舉中,還有SRX、G7、真Getter、Mazingaizar還未出。希望不要斷line。。。。。。
gazza1211 發表於 23-7-2012 03:40 PM

民調第一位都搞成咁, 對比超合金魂DX既氣勢
呢條line真係凍過水啦:(
以後下下開親都2-3K一隻合金, 慳返唔駛玩, 舒服哂:78:
話時話個價好似回升番...其實在奇趣見過實物..唔覺有問題04s同呢隻二選一..我會攪呢隻
老文 發表於 23-7-2012 01:51 PM

2隻我都無愛, 不過我都揀左大王者入:71:
好多人等緊3條9咼:DD