Toysdaily 玩具日報

樓主: mandymandy11

[分享討論] 好多師兄師姐都有錢也想買 the bat, 但真係顧慮太大 (內含suggested answer)

呢個係大問題,一陣太大動作,斷手斷腳小事,爛衫就大0樂
ckc882000 發表於 20-7-2012 05:21 PM

所以我家中個樻設計係有鎖的,不過反正他們年紀細都唔夠高開個樻^^
我之前訂左兩隻蜘蛛俠,送左隻蜘蛛俠比個大仔,不夠一星期無左個頭@@
所以我家中個樻設計係有鎖的,不過反正他們年紀細都唔夠高開個樻^^
我之前訂左兩隻蜘蛛俠,送左隻 ...
shun1219 發表於 20-7-2012 06:00 PM

在下過多幾年先有呢個問題!
今日見到有人起HT 問 the bat 幾時會有,職員答案" 未知. 唔肯定. 都未必會出 " :x
用電動晾衫架,可以升降 :shiny:
http://www.youtube.com/watch?v=FZqMwK1uxNA
藉口買the wing無左既位可以買少20幾隻figure
推1/6係有出路, 但肯定非大路, 分分鐘少過車車. 叫1皮都不是沒可能啊.
家下出1/12, 接受的人量都未必多過車車.

1/12人形還可以.
我等到頸都長埋都只係出一比十二
1比6 買咗都冇地方擺, 我就算有錢唔會買, 依家出1比12 咪幾好, 我買硬 !
其實出1:6最好,但很多人屋裡都放不下,1:12想切個場景都唔啱比例,住外國的就可以放得到