Toysdaily 玩具日報

樓主: mandymandy11

[分享討論] 好多師兄師姐都有錢也想買 the bat, 但真係顧慮太大 (內含suggested answer)

我同老婆睇完戲後,我老婆都叫我賣,但我唔知可以放邊
shun1219 發表於 20-7-2012 03:30 PM

機會不是人人有
暫時總結解決方案:
``將the wing改做
  1. 牆燈
  2. Fans
``藉口買the wing無左既位可以買少20幾隻figure
``換屋
``擺倉
shun1219 發表於 20-7-2012 03:30 PM

師兄:你太太叫你賣,唔係叫你買,咁即係唔俾你買,一係叫你賣咗佢(太太)...(講笑,勿見怪)
機會不是人人有
mandymandy11 發表於 20-7-2012 03:31 PM

問題係買左真係唔知點放,不過買左先算,到時可能再做個加大樻
暫時總結解決方案:
``將the wing改做
  1. 牆燈
  2. Fans
``藉口買the wing無左既位可以買少20幾隻fi ...
mandymandy11 發表於 20-7-2012 03:35 PM

係The bat 唔係 the wing:42:

電單車已訂,本來我想訂多架大車,就帶老婆去睇戲毒一毒她,點知佢要架飛機唔要加迷彩車,吹脹
電單車已訂,本來我想訂多架大車,就帶老婆去睇戲毒一毒她,點知佢要架飛機唔要加迷彩車,吹脹
shun1219 發表於 20-7-2012 03:43 PM

咁嘜好囉!!~~~~~~~~~~:71:
頭像被屏蔽
我又覺得Batpod還可以接受,
Batmoblie、Batwing就。。。。。
第一:太大架,位置係好大問題。
第二:隻 ...
kafai1978 發表於 20-7-2012 12:57 PM

無錯, batpod咁少件都收成千六
大大架tumbler先至二千七
真係好唔抵
但偏偏又比你睇到佢騎上去咁型
起初未睇戲都忍到手
睇完就放低錢了
頭像被屏蔽
師兄:你太太叫你賣,唔係叫你買,咁即係唔俾你買,一係叫你賣咗佢(太太)...(講笑,勿見怪 ...
figure.toys 發表於 20-7-2012 03:40 PM

唔會,我成日講我男人興趣唔多,一係玩女人,一係玩音響,一係玩車,一係玩玩具,你想我我玩咩?
我只係玩玩具和玩車,那就無錢玩女人啦^^
居然有咁筍, 我係td第一次聽到
dogjumpjump 發表於 20-7-2012 03:50 PM

其實我真係無這個問題…HT我差不多隻隻都入,但如果返到來實物無太喜歡的我會賣走,可能我老婆見我又會賣返d出去所以一直無理我玩玩具,但最大問題係兩個小朋友成日想玩我d玩具
唔會,我成日講我男人興趣唔多,一係玩女人,一係玩音響,一係玩車,一係玩玩具,你想我我玩咩? ...
shun1219 發表於 20-7-2012 03:59 PM

大大係成功人仕,good ar:shiny:
其實我真係無這個問題…HT我差不多隻隻都入,但如果返到來實物無太喜歡的我會賣走,可能我老婆見 ...
shun1219 發表於 20-7-2012 04:04 PM

呢個係大問題,一陣太大動作,斷手斷腳小事,爛衫就大0樂