Toysdaily 玩具日報

樓主: mandymandy11

[分享討論] 好多師兄師姐都有錢也想買 the bat, 但真係顧慮太大 (內含suggested answer)

以前成日同fd講:佢敢出,我敢買!

依家真係唔敢亂貢黎~需然一條友住,但已經去到租倉放盒o既地步,如果買左the bat放係倉已經變得無意思,手頭已有batpod,akira bike..訂單仲有monger ,1989 batmobile兩件大野,本人對batman有幾大愛都係貢話,the bat真係要忍痛唔入了...:79::79:
Rise果架機叫 The Bat,  Batwing係之前一兩代蝙蝠機名稱, 唔好再搞錯

話時話, 佢機底係大螺旋槳, 如 ...
dogjumpjump 發表於 20-7-2012 09:19 AM

正喎做風扇咁都比你諗到! 係喎同屋企隻老虎毑話係 THE BAT FAN 唔知行唔行得通呢?
一架POD+MOBILE已經夠:45:

咁大舊真係拎黎珍藏,,想玩下都麻煩
一架POD+MOBILE已經夠:45:

咁大舊真係拎黎珍藏,,想玩下都麻煩
如果做到可以係一盞可升降天花燈就正
正喎做風扇咁都比你諗到! 係喎同屋企隻老虎毑話係 THE BAT FAN 唔知行唔行得通呢?
figo2007 發表於 20-7-2012 11:03 AM

一於話比虎媽媽知我去買風扇咋,不過係 The Bat Fan
display事小, 有心擺實擺到, 因為舊野最多闊3呎

吾鐘意figure既師兄既家人會覺得6千幾蚊買件大膠係倒錢落 ...
mandymandy11 發表於 20-7-2012 02:20 AM

你知道現在樓市呎價幾多嗎??私樓起碼都7-8k一呎,用3呎已經貴過架野了,除非你屋企每人平均獨立面積有300呎空間或以上啦
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 37# darknight

HA HA...好正嘅風扇..THE BAT (FAN)
買公仔玩最大既問題唔係錢,而係地方!:80:
The Bat真系无可能放系屋企lor......
#係天花版,吾怕封塵咩:(
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽