Toysdaily 玩具日報

樓主: mandymandy11

[分享討論] 好多師兄師姐都有錢也想買 the bat, 但真係顧慮太大 (內含suggested answer)

其實咁大件已經唔可以叫做玩具,係家具。
我對於呢D唔可以隨便拿上手把玩嘅野我免疫。

收藏品細細(如Kubrick)可以隨你掌控係樂趣,
咁Q大件又難打理係一種壓力。
我又覺得Batpod還可以接受,
Batmoblie、Batwing就。。。。。
第一:太大架,位置係好大問題。
第二:隻Figure坐唔坐入去好呢~?
坐入去,就小左隻Batman Display,
唔坐入去,又失左個意義,除非咁有愛,
買多一、兩隻Batman啦...!!!!!!!
我就連Batpod都冇訂,
因為感覺上好似幾支鐵通+兩個車呔,
要1680好唔值...!!!!!
回復 25# bunchan

企硬!唔中the bat毒!:74:
回復 48# kafai1978

我都有朋友形容bat pod係一個引擎加兩個look…
回復 1# mandymandy11

6千幾蚊:45:
開咗訂啦有價錢啦?
頭像被屏蔽
回復  bunchan

企硬!唔中the bat毒!
sonsonsun 發表於 20-7-2012 02:09 PM

我睇完!!都中毒了:no:不過我向現實低頭了,無位同無錢!~~~~~~~~~~~~:49:
因為感覺上好似幾支鐵通+兩個車呔,
要1680好唔值...!!!!! ...
kafai1978 發表於 20-7-2012 12:57 PM

師兄, 我都有同感, 所以無諗過訂 batpod.
回復 53# kevinwong4ever

未睇戲、唔知有幾吸引、但應該忍到手。
回復 49# sonsonsun

晤到我地晤 企硬,买左就真系死硬。训都无位训
回復  sonsonsun

晤到我地晤 企硬,买左就真系死硬。训都无位训
bunchan 發表於 20-7-2012 03:14 PM

真係~~~~~~~~~~~~:42:
我未睇套戲,但係要咁多地方先擺到,我會留返哩啲位擺多十至二十隻十二吋會好啲.
天馬流星拳 發表於 20-7-2012 10:47 AM

咪同老虎講, 如果買左呢隻屋企無左個位可以令到我買少20隻figure, 20隻成2萬幾蚊,
呢部野都係6-7000蚊, 係咪有賺呢?:75::75:
大大: 「小心 , 睇頭呀!!」
大大夫人: 「你驚我整親個頭定架死人蝙蝠機呀?!」
大大: 「 …… ...
AL986S 發表於 20-7-2012 10:56 AM

換屋囉, 老虎即刻變小貓:(

為日後更多既figure鋪路:shiny:
咪同老虎講, 如果買左呢隻屋企無左個位可以令到我買少20隻figure, 20隻成2萬幾蚊,
呢部野都係6-7000蚊 ...
mandymandy11 發表於 20-7-2012 03:22 PM

ching,你個論點又幾新穎,可能行得通波:34:
又係wor, 做"釣"燈都唔錯

我諗好多人屋企個水晶"釣"燈一定唔會細過the bat啦
dogjumpjump 發表於 20-7-2012 11:24 AM

自己改裝囉:DD

加盞燈做牆燈又得:shiny: 得左:handshake: