Toysdaily 玩具日報

查看: 12284|回復: 67

[詢問] 買Star War白兵一問

頭像被屏蔽
見到樓主....張相....HT小丑..... 都知不是第一次現12" 啦 

不論初哥定老手......玩具第一樣要注意是 。。。。。自己是否鍾意, 自己鍾意邊隻咪買邊隻,
無話第一隻就一定要買咩, 唔通叫你隻你唔鍾意的你又去買咩, .......玩玩具啫

至於其它地方有無得訂......更有, 不過真唔敢講邊間, 因為.......一來不方便同人賣廣告, 二來....如果個間鋪執左或來左批次貨........敢就害左人
頭像被屏蔽
[quote]見到樓主....張相....HT小丑..... 都知不是第一次現12" 啦 

不論初哥定老手......玩具第一樣要注意是  ...
jedi 發表於 16-7-2012 10:59 AM [/quote
認同師兄講法!自己鐘意就買!唔好為買而買!
1:現時點都有得訂,重平D。不過我未訂過:shy:
2:依家HT訂個隻白兵隊長Fox,正野:shiny:
3:一定要自己鍾意,邊隻都無所謂,因為慢慢你會追返:75:
4:玩SS會有D遠手遠腳,同唔可以同HT  D公仔比,佢會無咁精細
希望幫到你••••••••••••早日入坑:77:
我只是普通玩家一名, 無咩專家心得.......,不過我就覺得之前出個D......有人樣的白兵會好玩D
來緊出個幾隻.....都是無人樣的..... Snowtrooper / Clone Commander Fox / Commander Neyo / Utapau Airborne Trooper

我自己就淨訂左 ...Utapau Airborne Trooper

我得幾隻 SS 白兵 .....Boil and Waxer /Sandtrooper Squad Leader ./ Commander Bacara / Commander Bly

若想找回有人樣....白兵.....我見意樓主要...快, 因好像來緊出的都無....人樣,  之後個D唔知還有無, 又其隻 ....Boil and Waxer兩隻都人面樣.....(光頭同有頭髪) .....都系15魚上下....

若要推介一隻......我選...Commander Cody ,  這隻我都無......因為幾貴, HT 賣過 成14魚尾, 但就真系幾靚
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
SS隻Stormtrooper會係我首選,但而隻白兵都好小有,有都要成15-20魚(二手).如果SS返出我會入幾隻黎襯DV
大大呢D資料應該啱你
我上個月都入左隻bacara~

http://www.starwars-tw.com/story/character/dark/clonetrooper.htm
Commander Cody and Bacara would be a good choice to first trooper. IMO
去 HT 訂啦,我時都係去 HT 訂,其實價錢同出面差不多,不過係最煩要排隊。
頭像被屏蔽
師兄而家開始入 dark side 將會係一件好苦惱既事, 因大大話話都出左二三十款, 如果由頭再追真係幾攞命. 我自己都差不多齊款, 最型就梗係 EP 3 的兵, 好似 : CODY, GREE, BACARA, BLY, NEYO, 最鍾意玩的係 EP 2 - 紅,黃,白 ( M 記出品既關節比 SS 真係正好多 ). 聽講跟住除了新訂的 COMMANDER FOX, AIRBONE TROOPER, SNOWTROOPER 之外, Republic Commando
都會加入戰團, 我相信星戰兵人要超過 100 款係指日可待了.